Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

12-12-2015

Semifinale i pokalturneringen

De danske mestre kommer med en ordentlig gang selvtillid for de har endnu ikke tabt i denne sæson. Den kendsgerning vil kaninerne meget gerne ændre på mandag aften og dermed endnu engang skaffe sig adgang til pokalfinalen i januar md. netop i Forum Horsens.

 

HIC har vist nærmest skræmmende styrke i denne sæson. Holdet er særdeles godt forberedt til hver eneste kamp og har selv om der inden denne sæson er skiftet meget ud på holdet, så kender hver enkelt spiller sin plads. Stærkt af HIC at have kunnet hente Iffe Lundberg og Jyles Smith fra Wolfpack og gentegne med Marqis Addison, Vedran Borovcanin og Brian Fitzpatrick. Signingen af  Nimrod Hillard har også vist sig at være en stor gevinst og nu er endnu en stærk spiller, kroaten og forwarden Stipe Krstanovic er netop tiltrådt cheftræner Arnel Dedic’ trup.

I pokalturneringen må holdene kun spille med to US spillere så mon ikke Hillard sidder ude i mandagens kamp.

 

Kaninerne fik en ordentlig en på kassen i tv kampen i Horsens for snart 14 dage siden. Det var direkte pinligt og den plet skal vaskes af i pokalsemifinalen. Det er kaninerne enige om og i kampen i Århus mod Bakken Bears i mandags viste kaninerne også, at potentialet er til det når det hele klapper. Både topscorer Rozzell og Antonio Porta viste høj høj klasse og det samme gjorde for en gangs skyld Trevor Noack der synes tilbage i noget der ligner fuld styrke efter sin knæskade. Måske er Rabbits ved at være der, hvor holdet skal være. Hvem der så skal sidde ude af enten Noack eller Moten er vist en afgørelse der bliver truffet i sidste øjeblik.

 

I hvert fald vil en plads i pokalfinalen være et delmål opfyldt for kaninerne. Velkommen til topbasket i Svendborg idrætscenter med tipp off mandag aften kl. 19.15

 

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg