Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

15-12-2015

Ligamatch mod Randers.

Så kan kaninerne koncentrere sig om ligaen og næste møde her er Randers. Randers var spået en tilværelse i bunden af ligaen men man skal aldrig undervurdere Kronjyderne. Morten Hansen har formået at sætte et slagkraftigt og stærkt mandskab sammen. Borgmesteren fra Randers, Chris Nielsen og evigt unge Bo Colas var selvskrevne men at man kunne hente Charlie Burgess og senest den meget stærke forward Troy Gottselig gør blot holdet endnu bedre. Flot signing af Randers igen må man sige.

 

Troy har ikke fået sin arbejds og -opholdstilladelse man han kan lige netop fylde det hul ud Randers har brug for og som gør holdet endnu stærkere. Randers må erkende, at man ved tabet af de to langtidsskadede spillere i Casper Stage og Mike Nielsen ja så har det set lidt tyndt ud i rotationen.

 

Rabbits skal rejse sig ovenpå skuffelsen mod HIC mandag aften. Det gøres bedst med en sejr i kaninhulen inden årets sidste hjemmekamp mandag mod Sisu. Randers bliver en hård nød for netop det hurtige spil og ikke så mange dikkedarer er varemærket for Randers. Hurtig op af gulvet og bolden i kurven. Ikke ligefrem kaninernes livret og samtidig er Randers et rigtig godt skydende mandskab.

 

Mon trænerteamet har lagt forsvarsspillet i andre rammer end mod HIC hvor trepointsskytterne stod ganske frie i flere tilfælde ?. Det bliver spændende at følge så mød op til kampstart onsdag aften kl. 19.00 i Svendborg Idrætscenter hvor et komplet rabbitsmandskab er klar til at vise afstanden mellem nr. 4 og 5.  

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Horsens IC
3. FEB. kl. 19.00

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
30
Randers Cimbria
26
Horsens IC
24
Svendborg Rabbits
24
Team FOG Naestved
20
BMS Herlev Wolfpack
12
Værløse Blue Haws
8
Copenhagen Basketball
6
Bears Academy
4
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg