Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

17-12-2015

Endnu en overtidskamp mod Randers.

 

Sidste opgør mellem de to mandskaber endte også i en overtid og den vandt Rabbits. Det gentog sig i Svendborg onsdag aften, hvor Randers ellers fik plads og ramte flot fra distancen. Det blev til 16 trepointsscoringer fra kronjyderne mod kaninernes 9. Hjemmeholdet skød 59 % på toeren og 75 på straffe og vandt dermed opgøret fordi de 5 minutter i overtid blev vundet 20-12. Procenterne fra Randers var 51 på toeren og 68 på straffe. Perioderne fordelte sig således: 27-24, 22-30, 23-18 og 15-10.

 

Dagens bedste spiller Chris Nielsen med 41 points og 7 rebounds. Mange af disse points scoret fra særdeles vanskelige possitioner men også fra meget frie trepointsskud, Chris var 6/12 på treeren og 7/12 på toeren samt 9/11 på straffe. En meget flot kamp fra borgmesteren.

 

Rabbits lagde godt fra land og kom hurtigt foran 24-13 midt i perioden. Det var primært på flot spil inside og især viste Liam Potter meget flot og stærkt spil under kurven og han scorede de sidste 10 points for kaninerne uden at andre kom til fadet. For Randers var det de to Nielsen-brødre, Chris og Nicky der var dominerende fra distancen. Rabbits foran med 6 indtil DJ Smedley ramte på et sandt cirkusskud på buzzeren. 4 trepointsskud fra Randers i perioden og de var helt frie fordi kaninerne stod alt for langt fra deres mand. Udover Liam Potter viste Darious Moten sine atletiske evner og havde stor indflydelse på både forsvars- og angrebsspil men også Trevor Noack viste flot spil.

 

Randers fortsatte træfsikkerheden fra distancen i 2. periode. Det blev til yderligere 6 trepointsscoringer 3 fra Chris Nielsen og to fra brormand Nicky samt en fra Charlie Burgess, der dog virkede lidt passiv i sit spil. Måske fordi Chris Nielsen var så dominerende og god i dag. Kampen tippede halvvejs over til Randers for ellers havde hjemmeholdet holdt fast i momentum. Forsvaret slap dog op for kaninerne og Randers spillede det spil de er allerbedst til. Dog fik Bonell Colas ikke meget albuerum under kurven, hvor han måtte bruge mange kræfter både i forsvar men også i angrebet. Liam Potter og Trevor Noack skiftedes til at trætte Colas der så lidt slidt ud. Trykket fra Troy Gottselig der er en fremragende spiller styrker Randers’s spil i fremtiden. En genial sighning for kronjyderne.

For hjemmeholdet viste Darious Moten igen sine enorme springkraft med flere blocks og fantastiske rebounds samt tipp in. Han er nok den spiller i ligaen der bliver dømt flest goaltendings mod.. 10 points fra Moten til slut i perioden men lige lidt hjalp det for Randers ramte godt fra distancen og slutter 1. halvleg med at være foran med 5, 49-54. Momentum lå hos Kronjyderne. Kaninerne spillede ikke godt forsvar i 2. periode.

 

3. periode tilhørte kaninerne inside. Bolden blev pumpet ind til Liam Potter igen og igen og han spillede en stor kamp i dag. 10 points i perioden og sammen med Darious Moten var Potter i dag de to dominerende spillere hos kaninerne. Trevor Noack deltog også i løjerne og måske for første gang i sæsonen blev points’ne spredt ud hos kaninerne. Selv om meget gik gennem Porta og Rozzell var de to i dag ikke de scorende kræfter hos hjemmeholdet og det betyder meget for kaninerne. Trætheden var så småt ved at snige sig ind hos Randers men Chris Nielsen drev sit mandskab frem til et helt lige udgangspunkt for 4. periode. 72-72.

 

Rotationen hos hjemmeholdet var lige lidt mere bred og så var Randers på vej ud i fejlproblemer selv om hjemmeholdet gik ud til sidste periode med 8 holdfejl mere end Randers.

 

Sidste periode, og det blev det så ikke, var helt enormt spændende. Stillingen skiftede og skiftede hele tiden men Randers lå lige lidt over hjemmeholdet og havde hele tiden lige et points mere at give af ikke mindst på grund af vanvittige præcise trepointsskud fra Charlie Burgess og fra Chris Nielsen. DJ Smedley viste også at han kan ramme kurven på sine ”floatere” men det var også kun de tre der rent pointmæssig deltog  fra Randers. Bonell Colas måtte forlade banen med 5 fejl og det samme var resultatet for Nicky Nielsen. Chris Nielsen fortsatte med at piske sit hold frem mod en mulig sejr og den var i den grad indenfor rækkevidde. Randers førte i hele slutfasen men Trevor Noack med 6 straffekast i de sidste 2½ minut og to trepointsscoringer fra henholdsvis Antonio Porta og fra Darious Moten bragte kaninerne foran med 2 med 16 sekunder tilbage.

Et godt angreb fra Randers sluttede med bolden under kurven til Sebastian Gram og han var helt fri og dermed endte den ordinære kamp lige, 99-99.

 

Randers kom bedst fra land i de sidste 5 minutter med en treer fra Reno Silavs. Claus Magaard med to sikre straffekast og på det næste angreb stjal kaninerne bolden. Den blev spillet godt rundt og Magaard igen, denne gang fra hans favoritpossition i hjørnet og anføreren svigtede ikke. Treeren sad præcist.

Chris Nielsen slog igen med en af samme slags og så havde Darious Moten et and one spil det også blev udnyttet. Chris Nielsen igen igen fristes man til at sige og kampen udlignet igen.

Så trak Rabbits fra. Antonio Porta slog til lige når det var allermest nødvendigt. Først to sikre straffekast, han brænder ikke mange af dem, og dernæst en turnover fra Randers. Axel Karason bliver fejlet og han omsætter to straffekast. Lige efter scorer Antonio Porta igen og så er kaninerne foran med 4. Det bliver reduceret af ja gæt hvem: naturligvis Chris Nielsen, den bedste mand på banen i dag, men kaninerne har momentum og god opbakning af de fremmødte fans der alle stod op i de sidste minutter.

Porta med en treer fulgt op af straffekast fra Moten. Kaninerne scorede på to mere fra Axel Karason og fra Brandon Rozzell og da Randers også havde lidt den tort at måtte se Sebastian Gram forlade banen med sin 5. fejl, var kampen afgjort til hjemmeholdets fordel. Resultatet blev 119-111, og firepointskampen afgjort til fordel for kaninerne der dog længe så ud til at skulle tabe den.

 

For hjemmeholdet blev dagens bedste mand Darious Moten med 28 points og 6 rebounds, Liam Poter scorede 26 og hentede 8 rebounds, 19 til Trevor Noack, 14 til Antonio Porta og 8 assists,  12 til Claus Magaard, og 10 til Brandon Rozzell. Axel Karason havde 8 og 6 rebounds og 2 til Marinus Mouboe.

 

For Randers scorede desuden Nicky Nielsen 19 også 19 til Charlie Burgess 13 til DJ Smedley og 12 til Bonell Colas.

 

Rabbits spiller hjemme igen på mandag hvor Sisu kommer på besøg. Randers har næste kamp på lørdag, hvor der er semifinale mod Bakken Bears i pokalturneringen

 

________________________________

 

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg