Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

20-12-2015

Årets sidste hjemmekamp

Sisu bliver holdet der som det sidste mandskab besøger Svendborg Idrætscenter i 2015. Derudover har kaninerne endnu en kamp tilbage i 15 og det bliver udekampen mod Team Fog Næstved den 29. december.

Men forinden altså Sisu der lige nu er ramt af masser af skadesproblemer. Alligevel formåede drengene fra Gentofte, at spille næsten lige om med naboerne fra Hørsholm i deres sidste kamp. Det blev dog til nederlag ligesom forrige kamp, hvor modstanderen var Randers.

Sisu har været ualmindelig uheldige med skader i denne sæson. Desuden har Sisu valgt, at sende en af deres profiler hjem, US spilleren Jay Canty er ikke længere hos Gentoftemandskabet. Den anden US spiller Devin Cherry, er skadet med en brækket hånd og Sisus store center, Montenegrineren Grobovich, har også været gennem en længere skadespause.

Uheld på uheld og sidst har en anden stor profil og topscorer Frederik Rungby også været skadesramt.

Det har betydet, at de helt unge har måtte få flere og nødvendige minutter men samtidig gode. Intet er afgjort på forhånd for hjemmeholdet der SKAL tage Sisu som en alvorlig modstander.

 

De store folk hos Rabbits kom rigtig igang sidste kamp mod Randers. Liam Potter og Darious Moten spillede begge en rigtig god kamp med flere gode inside ting og flotte scoringer. Det er vigtigt for Rabbits, at hele holdet yder og ikke kun Porta og Rozzell. Nu er alle forhåbentlig kommet i gang og kaninernes sæson kan for alvor komme i gang.

 

Velkommen til topbasket i Svendborg Idrætscenter hvor der mandag aften er tipp off kl. 19.00

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg