Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

21-12-2015

Sikker sejr over Sisu i årets sidste hjemmekamp

Kaninerne tog som ventet en sikker sejr hjemme over Sisu. Den sidste hjemmekamp viste forskellen mellem Rabbits som nr. 4 og Sisu som nummer 7 og især da rotationen var nødvendig.  Rabbits vandt en sejr på +27, 103-76, efter perioderne 22-25, 27-20, 33-19 og 21-12. Liam Potter dagens kanin med 17 points og 6 rebounds og 100 % på straffe (5/5).

 

Sisu kom bedst fra start med en hurtig føring fra en formidabel god August Haas der gang på gang drev kaninerne rundt i manegen og gjorde nøjagtig som han ville. 14 points fra hans hånd i 1. periode, meget flot af den unge spiller. Rabbits fandt dog efter en noget tøvende og meget ideforladt første del af perioden ind i nogenlunde spil. På 5 hurtige points fra Trevor Noack kom kaninerne foran 12-6 midt i perioden. Damian Ocana kom på banen og han scorede de næste 8 for sit hold. Sisu var bagud men kom flot igen med et run der hed 8-17 og dermed førte Gentoftedrengene efter 1. periode. Hjemmeholdet virkede noget uinspireret og sløve i forsvarsspillet.

 

Straks fra 2. periodes start kom kaninerne i gang for alvor. Brandon Rozzell og Claus Magaard viste stor træfsikkerhed fra distancen og da Rabbits kom foran 37-36 midt i perioden var hjemmeholdet aldrig igen bagud i kampen. August Haas igen bedste mand for sit mandskab i 2. periode.  Rabbits foran med 4 ved halvtid men momentum lå hos Sisu der til tider havde udstillet Svendborgs forsvar som statister. Måske var 45 points heller ikke lige hvad kaninerne havde forventet fra Sisu i en halvleg men det var hjemmeholdets egen skyld for forsvaret var hullet som en si.

 

Efter pausen var det først Sisu der scorede men så trak hjemmeholdet fra. Der blev strammet op i forsvaret og der blev spillet hurtigere i angrebet. Og så fik hjemmeholdet fat i mange rebounds i begge ender af banen. Det run Rabbits gik på lød på 19-2 og kampen var afgjort tidligt i 2. halvleg, hvor kaninerne også havde overskud til lidt juleunderholdning. Det var Darious Moten med flotte dunks og angrebsrebounds der effektivt blev smidt gennem nettet. 13 points fra topscorer Rozzell bidrog også og det var ikke mindst tre trepoinsscoringer der trak opad. Inden perioden slutter har hjemmeholdt ugæstfrit bragt sig foran med +22 og kampen afgjort langt før tid.

 

Endnu et run til at starte sidste periode med, 19-5 og kaninerne foran med 30, inden Sisu fik lavet lidt kosmetik til slut. Hos Rabbits fik alle mand godt med spilletid og faktisk formåede bænkspillerne at sætte tempo og spille godt forsvar. Det blev til +32 til kaninerne der sluttelig vandt en komfortabel sejr til at gå på juleferie med. Helt juleferie bliver der dog ikke tale om da næste kamp ligger den 29/12, hvor modstanderen er Næstved på udebane. Sisu spiller næste gang den samme dag, hvor modstanderen i et sandt bundopgør hedder Stevnsgade Supermen.

 

For hjemmeholdet blev topscorer Brandon Rozzell igen  dette med 22, 6 rebounds og 8 assists, 17 til Liam Potter og 6 rebounds, 14 til Darious Moten og 8 rebounds, 11 hver til Damian Ocana og til Claus Magaard.

For Sisu var dagens bedste spiller så afgjort August Haas med 21, 14 hver til Frederik Rungby der også havde 11 rebounds, også 14 til Ziko Grubovic og 10 til Alassan Touray.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg