Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

25-12-2015

Årets sidste kamp.

Så går kaninerne i gang med tredje runde i sæsonen, efter alle hold har mødt hinanden to gange. Rabbits har hentet 16 points indtil nu og man må sige, at sæsonen er godkendt. Det har været en sæsonstart med flere forhindringer men holdet ser ud til, at være på det på nuværende forventede niveau. Udskiftning af en US spiller og et farvel til Craig Pedersen har naturligvis givet lidt uro men de fire tophold har skilt sig ud. Alle med forskellige antal kampe og her har kaninerne spillet flest.

 

Den første kamp i 3. runde er ude mod et af de andre tophold, Team Fog Næstved i deres nye hal. Det bliver noget af en udfordring for kaninerne for Team Fog har som de to andre tophold, Bakken Bears og HIC oprustet i form af nye spillere på centrale pladser. En ny forward der har optrådt overfor kaninerne i pokalkampen, hvor Rabbits som bekendt vandt med 2 og nu også en ny guard der forventes klar til kamp den 29. december.

 

Det bliver en meget svær opgave for kaninerne men selvtilliden bør være i top efter tre sejre i træk og nu også mange points fra de store folk under kurven. Desuden har topscorer Brandon Rozzell og Antonio Porta fundet deres spil sammen og ikke mindst en meget bedre rytme.

 

Rabbits har i den grad brug for din støtte så hvis ikke du har andet at lave i mellemdagene så er rejsen til Næstved den korteste …. Der er tipp off kl. 19.00

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg