Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

03-01-2016

Velkommen til et nyt år

Velkommen til 2016 hos Svendborg Rabbits.

 

Selv om der kom lidt ridser i lakken i årets sidste opgør i den nye Næstvedhal, så sluttede Rabbits faktisk sæsonen flot af. Normalt har kaninerne det svært rent spillemæssigt i den sidste måned af året, set masser af gange i løbet af de sidste 10 år, men ikke i år. Det blev til sejre i de sidste  4 af 5 mulige startende med kampen i Århus, så blev det til sejr over Randers, pokalsejr over Team Fog Næstved og en stor sejr over Sisu inden årets sidste kamp blev tabt med mindst mulig margen, en kamp Rabbits havde fortjent at vinde for holdet spillede bedst.

 

Nu starter så 2016. Det bliver spændende at se, hvor langt kaninerne kan komme. En målsætning må være en semifinaleplads men der er langt endnu. Andre mandskaber har oprustet kraftigt, bl.a. dagens modstander Hørsholm 79’ers. Sidste sæsons topscorer, Drew Maynard, er at finde i Hørsholm når hans spilletilladelse engang løber ind og han bliver med garanti en stor forstærkning af holdet og dermed også en styrkelse af et i forvejen meget dygtigt mandskab. Hørsholm er med garanti en bejler til en top 4 placering ligesom Randers også er det efter forstærkning.  Midterfeltet i Basketligaen bliver mere og mere tæt.

 

I sidste kamp i Næstved kom Liam Potter desværre til skade med en forstuvning i sin ene fod. Liam er tvivlsom til mandagens kamp. Rabbits skulle meget gerne forsvare hjemmebanen og to points mere på kontoen er næsten et must. Velkommen til topbasket i Svendborg Idrætscenter hvor der er tipp off kl. 19.00. Samtlige med studiekort får gratis adgang til kampen.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg