Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

07-01-2016

Sæsonens sidste lørdagskamp

 

Oprykkerne fra Stevnsgade er gæster i Svendborg Idrætscenter lørdag eftermiddag med tipp off kl. 15.00 og hvor hele Svendborg og andre for den sags skyld har gratis adgang til topbasket.

Stevnsgade har tabt 12 af deres første 15 kampe og i sagens natur haft det en smule svært som oprykkere selv om der er masser af rutine på holdet.

 

En af ligaens bedste guards Mikael Vincents som indpisker, den tidligere Randersprofil i Adrian Moss der også er topscorer hos oprykkerne og så Alonzo Brooks som er holdets bedste rebounder. Desuden har Stevnsgade fået tilgang af den franske profil, forwarden Bruno Cingala-Mata og så har Joe Benjamin fundet støvlerne frem igen og optræder også hos Nørrebroklubben. Desuden råder Stevnsgade også over David Balaton og endnu en tidligere Næstved og Amagerspiller i Nicolas Christensen. Mickey Dennis er fortsat træner for det sammensatte mandskab og Martin Hermansen

Den tidligere kanin, Mads Bloch er lige nu langtidsskadet med et læderet knæ.

 

Hjemmeholdet viste i sidste opgør i mandags, at formen er ved at være der. Forsvaret var tydeligt forbedret, især i 1. halvleg og Rabbits viste i glimt, at det går den helt rigtige vej. De bump der har været på vejen indtil nu, en US spiller sendt til Værløse, en cheftræner der gik af og en assistcoach der blev cheftræner samt en ny US spiller ind på holdet, er ved at være på plads. Der går lidt tid med den slags justeringer.

Liam Potter der har siddet ude med en forstuvet fod er dog stadig tvivlsom men i kraftig bedring så lad os håbe Liam er klar igen og Rabbits dermed igen komplet.

 

Ovenpå en jul, hvor topscorer Rozzell var en tur i USA viste han igen topform i sidste opgør mod 79’ers og så viste Trevor Noack også at han er ved at være helt 100 % igen ovenpå sin knæskade. Positive ting fra kaninerne der med favoritværdigheden skal sikre sig endnu 2 points i ligaen.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg