Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

09-01-2016

En meget sikker sejr næste foræret væk

Rabbits var meget tæt på at smide en meget sikker sejr overbord i lørdagens kamp mod Stevnsgade. En kamp som kaninerne havde under fuldstændig kontrol i 80% af tiden var nær sløset væk  pga. ukoncentration. Da starterne som ellers for længst var bænket inden sidste periode igen kom på banen i de sidste 3 minutter blev skuden rettet op og den forventede sejr kom i hus. Rabbits vandt kampen 89-84 efter at have ført med 22 inden de sidste 10 minutter !. Periodecifrene 19-15, 29-15, 20-16 og 21-38 !.

 

Kaninerne spillede igen en flot 1. halvleg og med topscorer Brandon Rozzell i blændende spillehumør kom Rabbits også bedst fra start til trods for en dårlig nyhed med holdets største spiller. Liam Potter er ikke mere til rådighed for kaninerne i denne sæson. Han har igen brækket foden, samme brud som i sidste sæson holdt Liam fra banen er igen brudt op og sæsonen er dermed slut for kaninerne. Stevnsgade Supermen var også uden deres bedste guard Mikael Vincents, der måtte se til fra bænken pga. en forstuvet fod.

 

Hjemmeholdet spillede koncentreret fra start og stod godt i forsvaret ligesom angrebsspillet flød flot. Efter 4 minutter var kaninerne oppe med 11-5 og kun tre stk. fra trepointsland holdt Stevnsgade inde i kampen. Adrian Moss spillede godt for sit hold ligesom franskmanden Bruno Cingala viste høj klasse. Stevnsgade sluttede perioden bedst og afstanden var ikke stor inden første pause.

 

Brandon Rozzell’s første 7 points blev lynhurtigt skiftet ud med 13 mere i 2. periode. Brandon spillede en flot kamp i dag for sit mandskab. Rabbits fik fundet det hurtige angrebsspil frem og forsvaret stod også godt. Stevnsgade havde det meget svært og kaninerne bragte sig hurtigt foran med 10. Den afstand holdt godt og vel perioden ud og momentum lå så afgjort i kaninernes lejr, nu var afstanden blot næsten fordoblet til +18. For gæsterne fortsatte Adrian Moss og Bruno Cingala med at være toneangivende.

 

Efter pausen har kaninerne haft en kedelig tendens til, at falde sammen men ikke i dag. Det gode spil fortsatte og +27 med 3 minutter igen af perioden, 61-27, kampen syntes afgjort langt før tid. Den sidste del af perioden endte næsten uafgjort og +22 inden de sidste 10 minutter var næsten kedeligt for de godt 900 fremmødte der i dag kom gratis til basket. Ingen havde forventet at den meget sikre sejr skulle komme i nærheden af spænding og dermed fare.

 

Stevnsgade virkede helt ærligt heller ikke som et mandskab der troede på forvandling men holdet gav aldrig op. Et run på 6-17 fik momentum over i udeholdets favør og når hjemmeholdet skiftede så forfærdeligt ud som tilfældet var samtidig med, at der kom enormt sløseri ind i forsvarsspillet ja så var det næsten som at forære sejren væk.

En meget spektakulær situation opstod da Brandon Rozzell første scorede på et lay up der blev til et and one spil. På straffekastet rullede bolden rundt på kurven og blev rebounded af Stevnsgade men da bolden ikke var ”død” blev denne aktion takseret til goaltending og dermed to points på et straffekast. Sjældent set men afgørelsen fra kampens dommere helt korrekt. Det slog dog ikke Stevnsgade ud for Supermens giver aldrig op. Det næste run blev på 2.14 og nu var kampen pludselig kun +3 i hjemmeholdets favør. Darious Moten tillod sig at brænde de ene straffekast og på næste angreb smed Stevnsgade bolden væk. Axel Karason blev fundet under kurven af Brandon Rozzell, to spillere som for længst havde sat sig på bænken i den tro at kampen for længst var afgjort men det var ikke tilfædet. Jonel Palou smed endnu en treer i kurven og stillingen nu 83-81. Alle kaninernes startere var sendt på banen selv om flere af dem havde åbnet deres sko i den tro, at de ikke skulle ud og præstere igen. Det var dog nødvendigt for de spillere kaninerne havde til rådighed formåede at lave 8 turnovers på 3 minutter og det var blandt andet en af grundene til, at udeholdet lugtede blod for alvor. Fejlen med de udskiftninger blev rettet og med starterne retur fik kaninerne kørt sejren hjem fordi ikke mindst Antonio Porta overtog styringen. 6-0 på et minut og kampen var nu afgjort selv om den sidste treer fra Stevnsgade var rent kosmetik.

Hjemmeholdet kunne trods alt ånde lettet op, 89-84 og endnu to points på kontoen men uden den største mand til rådighed i resten af sæsonen. Kommer der en stor mand til kaninerne inden deadline så skal det være indenfor de næste 24 timer. Administrationen får vist travlt en lørdag aften….

 

For Rabbits blev dagens kanin igen Brandon Rozzell med 29 points, 13 til Axel Karason, 12 hver til Trevor Noack og til Marinus Mouboe og 11 til Antonio Porta, 8 til Darious Moten.

For Stevnsgade var bedste mand i dag Bruno Cingala med 20 points og 10 rebounds, Jonel Palou havde 18,  Adrian Moss 15 og Niclas Christensn 14.

Rabbits spiller igen på torsdag i Kildeskovshallen mod Sisu og Stevnsgade har næste kamp mod Randers den 21. januar.  

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg