Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

14-01-2016

4 mod 8....

Udekamp mod bundproppen Sisu er ingen selvfølge for Rabbits der torsdag aften kl. 19.00 spiller i Kildeskovshallen.  Der venter som i de øvrige kampe, en svær opgave for kaninerne og hvis ikke alle mand er helt klar så venter der også et nederlag.

 

Rabbits må finde sig i, at være favoritter i kampen ovenpå sejre mod Hørsholm og Stevnsgade og et et pointsnederlag mod Næstved på udebane lige før nytår. Holdet har også vist formfremgang i de sidste tre kampe og er måske endelig kommet på rette kurs. At så Liam Potter, holdets fyrtårn, skulle sige farvel og tak for denne sæson med endnu et brud i sin i forvejen nylig opererede fod, er rent uheld. Kaninernes administrative del måtte derfor handle hurtigt og nåede heldigvis at hente en stor svensker inden deadline.

 

Sisu har lidt mange nederlag i sæsonen. Det er  kun blevet til 2 sejre og 15 nederlag. Holdet har lidt under mange skader og hjemsendte US spiller. Nu er en ny US forward kommet til, Maurice Creek, men hans papirarbejde er endnu ikke overstået og derfor er han ikke spilleklar endnu. Devin Cherry ser ud til at have fundet formen igen og ellers er det jo Frederik Rungby og August Haas der sammen med centeren Ziko Grubovic er de dominerende for Gentoftedrengene.  Sisu har som mål at nå op på plads 7 således der ikke skal spilles nedrykningskampe men i stedet kan deltages i slutspillet og topplaceringerne.

 

Kaninerne har indtil nu mødt Sisu to gange og begge gange er det blevet til sejre. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg