Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

15-01-2016

Ikke meget forsvar i den kamp

Også en sikker sejr over bundproppen i torsdagens kamp i Kildeskovshallen i Gentofte, hvor Sisu tog imod kaninerne. Forinden kampen havde Rabbitskollektivet hentet deres nye holdkammerat på Hovedbanegården og Brice er en stor fyr der hurtigt kom i snak med holdkammeraterne.

 

Han så et toptændt Svendborgmandskab fra start og ikke mindst var Darious Moten brandvarm  med 12 points i perioden, Claus Magaard med points fra hans favorit possition og det samme fra topscorer Brandon Rozzell. Alle bidrog med gode scoringer og angrebsspillet flød flot. Derimod var forsvaret et nærmest ukendt begreb for hjemmeholdet fik lov til alt for meget, 13 points på de sidste to minutter er ikke godkendt for kaninerne, der ellers var komfortabelt foran 13-24. Perioden slutter 26-29.

 

Rabbits fortsatte det meget scoringssøgende spil straks fra 2. periodes start. Brandon Rozzell med tre trepointsskud i træk og endnu en fra Claus Magaard og fra Rasmus Christensen og kaninerne foran 32-48, en tidlig afgørelse ?. For Sisu var det trekløveret Frederik Rungby, Cherry Devin og Ziko Grubovic der satte points på kontoen. Pauseføringen for kaninerne blev reduceret af Sisu til +11 fordi hjemmeholdet fik alt for meget plads både under kurven hvor der gang på gang stod en spiller helt fri lige midt på banen men også fra trepointslinjen hvor unge Nicklas Jønsson viste klassen. Rabbits vinder perioden 18-26 og halvlegsstillingen 44-55.

 

Kaninerne tromlede videre rent angrebsmæssigt og efter 4 minutter var Rabbits foran med 16, 50-66. Brandon Rozzell og Claus Magaard fortsatte fra trepointsland og Rabbits kom på +20, 55-75. Så slappede kaninerne af, måske ubevidst men faktum var, at hjemmeholdet var dygtige til slut inden de sidste 10 minutter for her scorede Sisu 13 ubesvarede points og stillingen inden sidste periode sålede 68-75, nu var der pludselig liv i de kun 90 fremmødte, hvoraf flere var Svendborgtilhængere.

 

Sisu satte lige lidt mere liv i kludene straks fra start med to treere, en fra Fredrik Rungby og en fra Devin Cherry. Inden Damian Ocanan måtte forlade banen med en overstrakt vrist satte han lige et layup så stillingen var pludselig kun +3 i kaninerne favør. Brandon Rozzell med sine trepointsskud nr. 6 og 7 samt flere points fra Trevor Noack og fra dagens bedste rebounder Marinus Mouboe bragte 10 points afstand igen i kaninernes favør. Nicklas Jønsson stod igen fri på trepointslinjen og han var mr. 100 % i dag. Kaninerne strammede op igen og fik bragt afstand i regnskabet og kampen blev måske kun spændende ganske kort tid. Antonio Porta fik med sin 2. treer bragt kaninerne foran med 10 og Svendborg sluttede også bedst med et run til slut på 10-0.

En forholdsvis sikker sejr trukket hjem pga. et formidabelt godt angrebsspil, hvor skuddene regnede ned over Sisu, 14/29 på treeren var afgørende og en brandvarm Brandon Rozzell med 33 points 6 assists og 5 steals.

Desuden scorede Darious Moten 16, 13 til Trevor Noack 11 til Claus Magaard og 5 til Antonio Porta der samtidig havde 9 assists.  10 til Marinus Mouboe der samtidig hentede de fleste rebounds af begge mandskaber med 9,  5 til Damian Ocana og til Rasmus Christensen og 6 til Axel Karason.

 

For Sisu scorede Devin Cherry 25, 23 til Ziko Grobovic og 18 til Frederik Rungby, 11 til Niclas Jønsson.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg