Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

20-01-2016

Et forstærket Hørsholmhold venter på Rabbits.

En meget svær kamp i Fire Arena i Hørsholm venter på kaninerne onsdag aften med tipp off kl. 19.00. 79’ers har været dygtige i juleferien og ikke ligget på den lade side da klubben har hentet en af deres helt store profiler hjem. Gilling er tilbage i Hørsholm og desuden har klubben hentet sidste års topscorer nr. 2, Drew Manyard, der spillede i Værløse. Dermed har Hørsholm sendt et klart signal til Basketligaen om, at de vil med helt frem i år.

 

Rabbits har også fået en ny mand i trøjen, Brice Mssamba, den store svensker der endnu kæmper med formen og tilbagevenden til banen efter en sæson med skader. Brice er så småt ved, at finde fodfæste på holdet men forventes ikke på banen i Fire Arena.

Kaninerne er også uden Damian Ocana der i sidste kamp mod Sisu fik en forstrækning af sin vrist og dermed ikke kan deltage i opgøret.

Andre kaniner fik også skrub i Kildeskovshallen, topscorer Brandon Rozzell fik flere slag og vred også rundt på sin ene ankel men forventes spilleklar. Antonio Porta fik en muskelforstrækning i lysken men har meldt sig klar. Desuden spillede Trevor Noack med mavekramper men han skulle også være spilleklar igen.

 

Rabbits har vist spilfremgang de sidste kampe og alle opgør i 2016 er vundet. Der var lige en enkelt svipser i Næstved, hvor kaninerne tabte med mindst mulig margen men ellers blev både Randers og Sisu slået lige inden jul så 5 sejre ud af 6 mulige er godkendt for Rabbis. Der venter en hård uge hvor første forhindring er onsdag aften, hvorefter Bakken Bears venter søndag og HIC hjemme i kaninhulen næste onsdag.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg