Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

05-02-2016

Genrejsning efter tre nederlag.

Det var kamp 1 efter Antonio Porta var draget til Italien i 3 mdr., og forinden kampen havde cheftræner Aranar Gudjonsson gjort sine spillere klart, at holdet godt kunne spille uden styrmanden der i de sidste to sæsoner havde fascineret BasketDanmark. Andre skulle vise ansvar og tage over hvor Porta havde sluppet og det var netop hvad holdet gjorde samlet i Elro Arena i Randers torsdag aften, hvor kun 82 tilskuere så på.

 

Kaninerne spillede en god kamp, holdt højt tempo i angrebet og spillede godt forsvar og så var de kronjyder barberet og dermed skulle 4. pladsen være sikret. Modstanderne i en kvartfinale vil blive 79’ers eller igen Randers, hvor kaninerne nu har sejret 3 gange, to gange på overtid og i dag en klar sejr på 84-99 efter perioderne 13-26, 32-25, 20-17 og 19-31. Kampens bedste spiller Brandon Rozzell med 33 points 7 assists og 10 rebounds.

 

Rabbits lagde hårdt fra land og kom lyhurtigt foran 2-12 og igen 3-16. Det var gode points fra Axel Karason, Brice Massamba og så Brandon Rozzell der var overalt på banen. Marinus Mouboe kom ind fra bænken og gjorde sig straks bemærket med 4 points i træk og en mængde gode rebounds og Rasmus Christensen også fra bænken med en sluttreer til kaninerne. Spillet flød flot og der var godt tempo på angrebsspillet ligesom der blev gået til den i forsvaret hvor der blev lukket helt af. Brice fyldte godt under kurven og hentede mange værdifulde rebounds sammen med sine øvrige holdkammerater. For Randers var Charlie Burgess der lige havde rejst sig fra sygesengen så uheldig at tilkalde sig dommernes vrede efter et udbrud der straks gav en teknisk fejl. Han var dog to gange forinden blevet advaret af dommertrioen.

 

Der var stor forvirring omkring dommerbordet og for anden gang på kun ti minutter måtte dommerne afbryde kampen således scoringstavlen kunne justeres. Der var også forvirring omkring stillingen efter de første 10 minutter men det kom dog til enighed mellem dommerne og dommerbordet. Det betød så, at kaninernes Teammanager måtte føre sin egen statistik og scoringstavle på kaninerne bænk for at holde øje med de ustabilheder der havde indsneget sig i Elro Arena. Randers ville komme med et comeback og det gjorde kronjyderne fra 2. periodes start. Det blev hurtigt til 22-29 inden kaninerne igen lagde afstand på flot angrebsspil. Axel Karason og Brandon Rozzell gik igen forrest og fik hurtigt justeret til stillingen 28-40. Det blev også 33-49 inden Randers sluttede bedst og igen fristes man til at sige var det borgmesteren fra Randers, Chris Nielsen der med fantastiske skud bragte balance i regnskabet for sit mandskab. Han sluttede lige de sidste 2 minutter af med 9 points og 45-51 ved pausen.

 

Momentum lå hos Randers i pausen og det var hvad der skulle bygges videre på efter pausen. Kaninerne havde snakket meget om at bevare det gode humør og spilleglæden og så fortsætte tempoet i kampen. Netop tempo mod et hold som Randers kan være et enormt selvmål men i dag lykkedes det for Rabbits at bevare både tempo og godt forsvar.

Randers var klart bedst fra 2. halvlegs start. Troy Gottselig viste høj klasse og sammen med Chris Nielsen bragte han stillingen op på 56-56 efter 6 minutter. Kaninerne formåede kun at score to gange på de seks minutter, begge scoringer fra en godt spillende Dariuos Moten. Randers vinder fortjent perioden og lugtede nu for alvor blod. Kaninerne +3 inden de sidste 10 minutter fordi Damian Ocana scorede på en treer efter at bolden flere gange lå på gulvet. Damian tog beslutningen, kastede sig efter bolden, fik den driblet op og sendt et skud af sted der gik rent igennem kurven.

 

Trevor Noack startede de sidste 10 minutter med en treer og lige efter var det Troy Gottselig’s tur til at få en teknisk fejl. Den omsatte Brandon Rozzell sikkert og kaninerne lagde igen fra land med et run på 3-15. Her opstod der igen tvist om stillingen mellem tavlen og protokollen og igen justering på tavlen, denne gang til fordel for udeholdet men da var Rabbits foran med 75-88 og Randers virkede som om gejsten havde forladt holdet.  Stillingen nåede +19 i kaninerne favør inden Chris Nielsen igen bombede en treer . Nu kom begge bænke helt i brug og det var bænkspillerne der sluttede kampen for begge mandskaber. Marinus Mouboe sluttede flot for sit mandskab med scoringer og rebounds og igen en justering i forhold til resultatet der rettelig var 84-98 men det er jo kun en detalje !!. Sejr til kaninerne der dermed ligge lunt i forhold til en 4. plads.

 

For Rabbits scorede udover Brandon Rozzell også Darious Moten 20 points og hentede 9 rebounds og så havde Moten også 4 blocks, 11 til Trevor Noack 10 til Marinus Mouboe og 10 rebounds, 8 til Damian Ocana, 7 til Axel Karason 4 til Brice Massamba og 9 rebounds og 3 hver til Rasmus Christensen og til anfører Claus Magaard. Rabbits vinder reboundspillet 47-34 og skyder 48 % på to’eren og 37 % på treeren. Straffekastprocenten var på 80. Kaninerne spillede en god kamp der lover godt for tv kampen mod Team Fog Næstved på tirsdag i Svendborg Idrætscenter.

 

For Randers var bedste mand igen Chris Nielsen med 30 points, 18 til Troy Gotteselig 13 til Charlie Burgess og 10 til Bonell Colas der også havde 12 rebounds.

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg