Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

08-02-2016

Topkamp

Team Fog Næstved er næste hurdel på kaninernes vej mod slutspillet og det bliver ikke nemt. Rabbits har tabt de tre forgående kampe i Basketligaen mod Team Fog men den allervigtigste vandt kaninerne, nemlig pokalkvartfinalen. Det er således ikke matchbold mod Team Fog for det ser ud som om ligaen i toppen ikke ændre sig med hensyn til placeringerne 1 til 4. HIC er kørt ud af sporet og kan kun nås af Bakken Bears der er langt bagefter i kampe. Team Fog Næstved slutter givet på en 3. plads og kaninerne er således på en 4. plads. Det betyder, at Rabbits skal op mod nr. 5. Det bliver enten 79’ers eller Randers i en kvartfinale.

 

Team Fog har gjort det godt i Ligaen indtil nu. Caleb Walker den helt store profil har spillet meget stabilt og vist sit enorme potentiale gennem flere kampe. Det samme kan man sige om guarden Troy Franklin og om store Gabriel under kurven. Næstved har dog et problem i deres mange tekniske fejl  som både holdet men også Bogdan på bænken kæmper med. Dommerne er ikke specielt efter Team Fog men holdet opfører sig til tider meget uheldigt.

 

Rabbits har spillet mere og mere stabilt som sæsonen skrider frem. Formen er ved at være der til trods for de mange forhindringer holdet har været igennem. Sidst ankomne Brice Massamba mangler endnu meget for at være i kampform men i sidste kamp i Randers spillede Brice en rigtig god forsvarskamp. Brandon Rozzell, ligaens bedste spiller lige nu, rent scoringsmæssigt, holder højt niveau og det samme kan man sige om Darious Moten.

Kaninernes øvrige spillere må således steppe op og vise formatet.

 

Velkommen til TV2 Sport og til alle fans til topbasket i Svendborg Idrætscenter.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg