Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

20-02-2016

Sikker sejr til Rabbits mod Supermen fra Nørrebro

Rabbits spillede en fornuftig kamp fredag aften i Nørrebrohallen, hvor oprykkerne Stevnsgade Supermen i de sidste par kampe havde vist stigende formkurve. Det har kaninerne også med to sejre over Randers og Næstved og det fortsatte i fredagens kamp. Kaninerne gik til sagen med den fornødne alvor og med gode skudprocenter og fornuftigt forsvarsspil vandt Rabbits sin 3. sejr i træk. Den blev på 80-99, efter perioderne 17-30, 24-20, 23-26 og 16-23. Topscorer Brandon Rozzell meget tæt på en triple double med 29 points, 11 assists og 9 rebounds. Samtidig trak Brandon 11 fejl og scorede på alle sine straffekast 12/12.

 

Rabbits startede godt op med den første scoring fra kaptajn Magaard og han skulle vise sig, at blive en vigtig brik gennem hele kampen. Rabbits fortsatte og kom lynhurtigt foran 2-9. Kaninerne kom aldrig bagud i kampen men hjemmeholdet kom dog hurtigt efter kaninernes lynstart. Det blev hurtigt 11-25 og Brandon Rozzell var en konstant trussel mod Stevnsgade der dog havde meget fokus på ligaens topscorer. Der blev konstant byttet forsvarsspiller og der blev gået til Brandon der fik mange knubs overalt på overkroppen. Brandon scorede alligevel 10 points i perioden.

Dommerne var dog ikke sådan til at se i retning af Rozzell der måtte meget igennem. Fejlene udeblev til stor frustration for cheftræner Arnar Gudjonssons raseri. Således fik AG også sin første verbale advarsel fra 1. dommer Thorbjørn Milling.

Kaninerne vandt 1. periode sikkert med +13.

 

Rabbits fortsatte fra 2. periodes start og Damian Ocana der kom ind slut 1., ramte også sine skud straks fra starten af 2. 17-35 til kaninerne efter kun 2 minutter. Var det en tidlig afgørelse ?. Stevnsgade virkede lidt rådvilde også fordi modstanderen ikke havde den helt store fejlprocent.

For hjemmeholdet var Adrian Moss den helt store spiller med mange points og han fyrede godt op under sit hold med 10 points i træk midt i perioden. Stevnsgades franskmand der sidste gang kaninerne spillede mod holdet var en af de allermest fremtrædende havde en uheldig dag på kontoret med 3 fejl på 6 minutter og så blev han bænket. Hos Rabbits fortsatte Brandon Rozzell og mange hos kaninerne viste godt spil. Hele Nørrebrohallen kom op af stolene da Darious Moten fløj gennem luften og greb en aflevering og dunkede den hårdt i kurven. Darious havde kort tid forinden vist imponerende springstyrke da han voldsomt vippede et lay up fra Stevnsgade langt ud på tilskuerpladserne. Så var det vist lige sat på plads.

Claus Magaard sænkede sin første treer midt i perioden til stillingen 27-46 inden hjemmeholdet og især Mikael Vincents startede sin kamp op med 8 points i træk. Stevnsgade sluttede perioden klart bedst og hentede ind på kaninerne, 41-50 ved halvtid.

 

Stevnsgade startede også bedst efter pausen. Det momentum holdet havde inden pausen tog de klogt med over i starten af 2. halvleg og det var igen Adrian Moss der var den klart bedste afslutter med 12 points i perioden. Forinden havde Stevnsgade hentet yderligere ind på kaninerne så spændingen fik publikum til at yde lidt mere godt hjulpet på vej af halspeakeren der gjorde sit for at få gang i pladserne. Måske var det derfor dommerne nu så sig mere eller mindre nødsaget til at dele den teknsike fejl ud til AG som de havde lagt op til gennem hele 1. halvleg. Den blev i hvert fald til en realitet efter kun 4 minutter. Momentum kom derved over til hjemmeholdet igen og det blev til 54-58 og 57-62 inden Brandon Rozzell igen tog sagen i egne hånd med 9 i træk og Claus Magaard med endnu en treer. Rabbits fik også en god gang basket fra Marinus Mouboe der spillede en god kamp i dag, hvilket faktisk var synonymt med hele Rabbitsmandskabet.

Rasmus Christensen har næsten fået patent på sine afslutninger i de døende minutter af 3. periode og heller ikke i dag svigtede Moose. En sikker treer fra hjørnet sluttede perioden med +12 til kaninerne, 64-76. Rabbits havde slået igen på momentum fra Stevnsgade og nu var det faktisk kun et spørgsmål om kaninerne kunne fastholde eller om Stevnsgade kunne finde endnu flere kræfter frem og hale yderligere ind.

 

Det blev hurtigt +19 til kaninerne og den føring blev ikke hentet igen. Darious Moten og Claus Magaard spillede godt her sent i kampen og topscorer Brandon Rozzell fortsatte også til trods for alle de slag og skub han havde tilegnet sig. Rozzell ud på bænken og de bænkspillerne ind. Rasmus Christensen slutter godt af for kaninerne med de sidste 4 points. Rabbits vinder en fortjent sejr 80-99 og kan kaninerne holde momentum og fokus er Næstved mulige at hente på 3. pladsen. Måske også med lidt bedre odds nu hvor Troy Franklin med garanti er ude i minimum 4 kampe, hvis reglerne skal følges efter sin diskvalifikation.

Rabbits spiller igen onsdag hvor ligaens bundprop Sisu er på besøg i kaninhulen. Der er gratis adgang fordi Svendborg kommune har købt kampen så mød op og støt kaninerne.

 

For Rabbits scorede ud over topscorer Rozzell Darious Moten 21, Claus Magaard 16, 9 til Damian Ocana, 8 til Marinus Mouboe, 7 til Rasmus Christensen 6 til Axel Karason og 3 til Brice Massamba.

 

For Stevnsgade scorede bedste mand Adrian Moss 28, Wayne Brooks 21 og Mikael Vincents 13.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg