Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

22-02-2016

3. pladsen indenfor rækkevidde....

3. pladsen i Basketligaen indenfor rækkevidde.

 

Næstved sidder i øjeblikket forholdsvis sikkert på 3. pladsen men med ikke så gode odds fordi spilstyrer Troy Franklin blev diskvalificeret i Sydsjællændernes sidste opgør. Da Troy Franklin også blev det efter han havde slået Antonio Porta i ansigtet her i hallen, venter der nu mindst dobbelt straf og måske er Franklin ude i op til 5 kampe. Det åbner op for Rabbits der har spillet godt efter jul og især efter Antonio Porta har forladt holdet !. Hvem skulle tro det for med sådan en klassespiller ude skulle man tro, at holdet fik det meget svært.

Alle er steppet gevaldigt op og har ydet maximalt med flotte sejre og godt spil til følge.

 

De sidste tre kampe er vundet og det endda overbevisende og efter godt spil. Nu venter opgøret mod Sisu der godt nok er bundprop men i den grad et bedre hold end nogensinde før i denne sæson. Med tilgangen af endnu en US spiller, Maurice Creek, der er en stærk forward er Sisu blevet et meget bedre mandskab. Således har drengene fra Whiskeybæltet spillet lige op med Bakken Bears, det blev til et knebent nederlag på 10 points. Desuden er det blevet til små nederlag til 79’ers, Stevnsgade og til Team Fog Næstved.

Der venter kaninerne en svær opgave.

 

Rabbits har gjort det godt og en 3. plads og dermed en kvartfinale mod Randers frem for en mod 79’ers vil nok være at foretrække. Randers har vist formdyk og desuden er Bo Colas ude med meget dårlige knæ og kommer nok ikke i spil igen i denne sæson for fuld styrke.

Kvartfinale mod formstærke 79’ers vil gøre vejen til semifinalen meget mere vanskelig, hvis man kan sige sådan i en kvartfinale, hvor alle kampe er meget svære.

 

Først skal onsdagens opgør mod Sisu i hus og det kan blive svært nok. Velkommen til topbasket og tilmed gratis for alle da Svendborg kommune har købt kampen.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg