Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

05-03-2016

3. pladsen stadig i spil

Selv om Rabbits tabte i torsdags i Horsens, en tæt kamp, hvor kaninerne havde mestrene under delvis kontrol, eksisterer muligehden for en 3. plads stadig. Det gør den fordi Team Fog Næstved spiller ude mod Stevnsgade og hvis Næstved taber, skal kaninerne vinde de sidste to kampe for at blive nr. 3. Sidste kampe for kaninerne er i dag mod Randers og torsdag også her i kaninhulen mod Bakken Bears.

 

Der venter en svær kamp mod Randers der er synonym med Morten Hansen. Hvis hr. Hansen ikke var gardering for Randers så var der intet professionelt ligahold i Kronjylland. Morten Hansen overraskede alle da han igen hentede Charlie Burgess og ikke mindst Troy Gottselig til Randers. Troy lige op til årsskiftet og en klar forstærkning af Randersmandskabet der i forvejen tæller en af de allerbedste danske guards, borgmesteren i Rander alias Chris Nielsen der kan score på de mest vanvittige skud. Den danske udgave af NBA stjernen Stephen Curry.

 

Randers har været på en lang rutschetur gennem ligaen i de sidste 6 kampe, faktisk siden kaninerne slog Randers i Arena Randers er alle kampe tabt. Det såleds både til holdene der ligger under og til topholdene. Gad vide, hvad der er galt med et ellers meget stærkt mandskab, især blandt starterne ?.

Bo Colas har problemer med sine gamle og slidte knæ og Nicky Nielsens skade der ellers var i bedring er igen sprunget op. Der kan fornemmes gnidninger enkelte spillere på holdet men cheftræner Morten Hansen holder sammen på stumperne endnu.

 

Rabbits viste ikke topklasse i torsdags i Horsens men har trods Antonio Portas exit alligevel vist spilfremgang og hastighed, holdets varemærke for år tilbage og det bedste spil for kaninerne. Velkommen til topbasket i Svendborg Idrætscenter. Der er tipp off mandag aften kl. 1900.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg