Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

09-03-2016

Sidste grundspilskamp uden betydning for placeringen

 

Rabbits havde håbet på, at nå 3. pladsen i ligaen og dermed få Randers som modstander i en kvartfinale. Det blev ikke tilfældet fordi Næstved tirsdag aften vandt i Nørrebrohallen over Stevnsgade Supermen og dermed kunne kaninerne ikke nå Næstved på 3. pladsen.

 

Dermed venter Hørsholm i kvartfinalen og der spilles bedst af 5. Rabbits har hjemmebane mandag og udebane torsdag. 1. kvartfinale mandag den 14. marts, tv kamp på tv2 Sport, og 2. kvartfinalekamp torsdag den 17. marts i Fire Arena i Hørsholm.

 

Først venter sæsonens sidste grundspilskamp hvor modstanderen er pokalmestrene fra Bakken Bears. Bjørnebanden har et meget stærkt mandskab og er favorit til at tage guldet i år, hvor HIC ellers har været helt suveræne indtil nu i grundspillet. Bakken Bears har dog et noget bredere mandskab, hvilket klubben også har vist så fremragende i Euroleague, hvor bjørnene i overbevisende stil vandt alle kampe i grundspillet og gik videre til 2. runde. Her blev modstanderne lige en tand bedre men også her viste Bakken Bears at de kunne være med langt hen ad vejen. Igennem disse meget krævende kampe har holdet bygget et særdeles godt fundament op og fået værdifuld rutine til alle spillere.

 

Lad grundspillets sidste kamp blive en basketfest. Der startes op med masser af sponsorer i VIP og forhåbentlig lige så mange på lægterne. Der er forinden kampen sponsorcykelløb så også her er der lagt op til en fest.

 

Velkommen til topbasket i Svendborg Idrætscenter. Der er tipp off torsdag aften kl. 19.30.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg