Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

10-03-2016

Flot afslutning på grundspillet trods nederlag

Basketligaens grundspil sluttede med et nederlag til de danske pokalvindere fra Århus og det var en helt fortjent sejr til bjørnebanden. Kampen var dog mere tæt end som cifrene, 73-87 viste. Det var først i de sidste 4 minutter af kampen bjørnene trak fra efter en underholdende og god kamp der blev overværet af godt 1200 fans. Periodecifrene 22-22, 23-26, 17-15 og 11-24. Darko Jukic og Brandon Rozzell må deles om kampens bedste spiller men også Morten Sahlertz og Michel Diouf spillede en rigtig flot kamp.

 

Der var ikke meget forsvar i kampens start som Bakken Bears kom bedst ud af. Ved stillingen 12-12 trak bjørnebanden lidt fra men kaninerne kom igen og perioden sluttede helt lige. Hos gæsterne var Darko Jukic klart bedste mand med 8 og for hjemmeholdet  var det Brandon Rozzell og Darious Moten der viste høj klasse.

 

Rabbits havde igen Jonas Schaarup på holdkortet og Jonas kom ind fra 2. periodes start og gjorde sig straks bemærket med en angrebsrebound, den eneste til kaninerne i kampen !! og 2 points. Rabbits kom foran på et run 8-0 men Bears hurtigt på sporet igen. Der blev udlignet til 38-38 og Brandon Rozzell scorede derefter 8 men det var dog ikke nok til pauseføring fordi Bakken sluttede bedst i 1. halvleg med endnu et run, også 0-8. Pausestilling 45-48 men intet var afgjort. Det var dog som om Bakken kom lidt lettere til deres points.

 

Rabbits startede 2. halvleg bedst og Darious Moten satte lige 2 stk. fra trepointsland og Marinus Mouboe fulgte op med et and one spil, hvorefter Damian Ocana satte en af 4 treerer. Rabbits foran med 7, 59-52. Rabbits scorede derefter kun 3 i den sidste halvdel af perioden mod Bakkens 11 og foran med 1 og med momentum kunne bjørnebanden gå ud til sidste pause.

 

Der blev ikke sat mange scoringer på kontoen hos nogen af mandskaberne i sidste periodes start. Kaninerne måtte slås hårdt for points men Bakken Bears kunne heller ikke åbne Rabbits forsvar. 69-69 med 4 minutter igen. Mikkel Plannthin satte derefter en meget meget vigtig treer og den fik lidt gang i Bears’ angreb igen. Kaninerne havde tabt pusten og Bakkens brede bænk gjorde igen udslaget. Udvisningen af Carles Bivia for sin 5. personlige fejl havde ingen indflydelse for en velspillende Thomas Lærke og ditto Mikkel Plannthin samt måske sit holds bedste Darko Jukic og Morten Sahlertz sørgede for en efter cifrene for høj sejr for kampen var faktisk mere tæt end som så.

 

For Rabbits scorede Brandon Rozzell 19 og havde 6 assists, Darious Moten scorede 15 og hentede 0 rebounds!!Damian Ocana havde 12 på 4 treerere.

For Bakken Bears scorede Darko Jukic 21, 19 til Morten Sahlertz, 17 til Michel Diouf, 11 hver til Carles Bivia og til Thomas Lærke.

Kvartfinalerne begynder for begge holds vedkomne på mandag mod hhv. 79’ers og Stevnsgade.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg