Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

13-03-2016

Så starter slutspillet

 

Kvartfinalerne starter nu og modstanderen er en rigtig svær en af slagsen, Hørsholm 79’ers. Der spilles bedst af 5 og kaninerne har hjemmebane hver mandag og udebane torsdag. Der spilles også i Påsken såfremt der inden ikke er fundet en semifinaledeltager.

 

79’ers har fået skrabet et rigtig godt hold sammen og ikke mindst er Jonathan Gillings hjemkomst guf for holdet. At 79’ers så også var så dygtige, at kunne hente Drew Maynard den tidligere topscorer for Værløse, var ydermere et scoop. I forvejen råder holdet over en af de bedste danske guards Frederik H Nielsen og ligaens bedste rebounder i Evan Yates og samtidig holdets topscorer. Desuden er David Harder en meget stabil skytte og en stærk forward og på boblersiden har Sikander Nielsen og Asbjørn Midtgaard allerede vist, at de er fremtidens spillere. Der venter med andre ord en meget vanskelig opgave for Rabbits.

 

Rabbits’ mål for sæsonen har været en plads i semifinalen og med hjemmebanefordelen bør det også være en mulighed, selv med en stærk modstander som 79’ers. Kaninerne har vist spillemæssig fremgang siden Antonio Porta forlod holdet, forstå det hvem der kan, for med et farvel fra sådan en klassespiller skulle man tro, at holdet faldt sammen. Det er heldigvis slet ikke tilfældet. Brandon Rozzell har overtaget dirigentstokken og den svinger han godt overfor holdkammeraterne. Ligeledes har Darious Moten fundet storformen og sit eget spil frem på det helt rigtige tidspunkt samtidig med, at Claus Magaard og Damian Ocana bliver fundet i kaninernes spil og er sikre afsluttere. Marinus Mouboe har også vist stor formfremgang og med mere spilletid har han bevist, at han er fremtidens mand for kaninerne.Den islandske kriger Axel Karason er uundværlig for Rabbits. Hans fightervilje overstråler alt og netop som man tror man har mistet en bold så er Axel der.

 

Velkommen til et spændene slutspil med tipp off i kaninhulen mandag aften kl. 18.00, hvor også TV2 Sport har meldt deres ankomst. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg