Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

16-03-2016

Kravet er en sejr i Fire Arena

Flere ting skal lykkes for kaninerne hvis Svendborg Rabbits skal besejre Hørsholm 79ers i egen hule, Fire Arena, torsdag aften med tipp off kl. 18.05 og ugens 2. TV2Sport’s kamp.

 

Rabbits skød elendige procenter i mandagens opgør og så var det efterslæb Rabbits fik allerede i kampens første 10 minutter en evig hurdel for kaninerne at komme over. Det lykkedes næsten inden sidste periode (60-61) men så gik gassen af ballonen og kræfterne forsvandt ud af kaninerne.

Når det ”kun” er Brandon Rozzell og Darious Moten der producere points er det alt for let for en af ligaens bedste forsvar, at dæmme op og det var tilfældet i den 1. kvartfinale. De normale sikre trepointsskytter alias Magaard og Ocana var ikke træfsikre nok og kaninerne magtede ikke at angribe kurven når skuddene ikke gik i og derfor tabte Rabbits hjemmebanefordelen.

 

Nu skal det siges, at 79ers spillede en meget godkendt kamp og drengene fra guldkysten havde lige et ekstra gear især i starten af kampen.

Der er brug for netop din støtte torsdag aften så mød op i Fire Arena og støt dit hold for hvis Rabbits kommer bagud 2-0 ser det for alvor meget svært ud.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Rabbits mod Bakken Bears
13. JAN. kl. 19.00

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
20
Svendborg Rabbits
18
Horsens IC
16
Randers Cimbria
16
Team FOG Naestved
16
Værløse Blue Haws
8
BMS Herlev Wolfpack
8
Copenhagen Basketball
6
Bears Academy
4
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg