Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

18-03-2016

Udligning....

Udligningen kom efter en meget spændende kamp i Fire Arena, hvor Rabbits fik fokuseret på det der slog kaninerne ud i kamp 1. Bl.a. skulle Jonathan Gilling holdes væk fra sine sikre trepointsskud og så skulle der meget mere fokus på Evan Yates. Samtidig skulle Brandon Rozzell aflastes og så skulle skuddene gerne ramme.

 

Rabbits startede ud med Rasmus Christensen i starting line up og det skulle vise sig at være en særdeles klog beslutning for Rasmus spillede sin bedste kamp i kanintrøjen og scorede 13 points på 23 minutter og spillede flot forsvar på Jonathan Gilling og holdt ham på 14 points.

Kaninerne kom meget mere klar ud til kamp og efter 79ers havde startet godt kom der gang i forsvarsmaskinen hos Rabbits og det hurtig flydende spil i angrebet. 8 points fra Rasmus The Moose, kaninerne var godt i gang med scoringer til alle startere. Rabbits foran med 10 efter første pause.

 

I Fire Arena skal man være klar over, at 79ers kommer med et eller andet comeback uanset hvor meget holdet kommer bagud. Det kom fra 2. periodes start, hvor Hørsholm fik justeret i forhold til kaninernes udlæg. Drew Maynard var brandvarm med 14 points i perioden og han ramte stort set alt han rørte ved. Bemærkelsesværdigt var det, at Evan Yates kun fik scoret 5 points i 1. halvleg. 5 spillere scorede for Rabbits der ikke havde fat i forsvaret i 2. periode. Der var alt for lang afstand til skytterne og gang på gang fik Frederik HN lov til at fordele boldene efter hans helt egen dirigentstok. De 10 points kaninerne fik bragt sig foran med i 1., var pist væk og kampen helt lige ved halvtid.

 

Darious Moten og Rasmus Christensen fortsatte deres flotte spil efter pausen for kaninerne. Brandon Rozzell havde svære betingelser for kaninerne var af den helt klare overbevisning, at han gang på gang blev fejlet på vejen op af banen men det var de tre dommere slet ikke enige i. Brandon måtte derfor finde sig i, at blive slået over armene og forhindret vejen til bolden. Men Rozzell giver ikke sådan op for så måtte han blot tage bolden til kurven og lave layups. Det blev til 7 points i træk for Rozzell og kaninerne foran med et enkelt inden de sidste 10 minutter. For 79ers var det stadig Drew Maynard der viste høj klasse med 11 points. Darious Moten med et meget kraftfuldt block på et layup fra 79ers, bolden blev nærmest, med pladen som bande, sendt ud til Brandon Rozzell der løb den i kurven.

 

Der var lagt op til en meget spændende afslutning på kampen efter stillingen konstant skiftede i starten af sidste periode. Kaninerne fik overtag med godt spil af Brice Massamba under kurven og godt spil fra Brandon Rozzell, Darious Moten og fra Damian Ocana der med 3½ minut tilbage satte en meget meget vigtig treer fra hjørnet. Her var Rabbits ellers 3 bagud på flot spil fra Frederik HN der scorede 11 i perioden og var sit holds bedste i slutfasen. Kaninerne bed sig fast i håbet og selv om holdet normalt er sikre på straffekastlinjen svigtede træfsikkerheden en smule til slut i kampen, hvor holdet fik tilkæmpet sig masser af muligheder for, at lukke opgøret. Claus Magaard, Brandon Rozzell og Brice Massamba var trætte og måske var det forklaringen. Heldigvis formåede Rabbits at holdet Drew Maynard nede på 5 points i sidste periode for ellers havde det set sort ud for kaninerne. Brandon Rozzell sætter sit sidste straffekast og kan afgøre kampen til kaninerne fordel, 83-81, men 79ers havde muligheden til slut, hvor en fri Andreas Meilby havde muligheden fra hjørnet. Bolden ramte heldigvis kun ringen og rebounden sikrede kaninerne sig.

 

Serien er igen åben, helt åben, blot nu bedst af 3. Næste opgør er mandag aften kl. 19 i Svendborg Idrætscenter, hvor Sydfyns Elforsyning har købt kampen og dermed gratis adgang for alle til topbasket.

Det bliver uhyggelig spændende så mød op til en fantastisk oplevelse.

 

For Rabbits var dagens bedste igen Brandon Rozzell med 23 points og 8 assists, Darious Moten scorede 17, hentede 9 rebounds og havde 4 monsterblocks, 13 points til en velspillende Rasmus Christensen, Brice Massamba 10, 9 til Damian Ocana, 6 til kaptajn Magaard og 5 til Axel Karason.

 

For 79ers scorede dagens bedste Drew Maynard 30, 14 hver til Frederik HN og til Jonathan Gilling, 8 til Evan Yates der også hentede 14 rebounds. 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg