Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

20-03-2016

Kvartfinale nr. 3 gratis...

Ikke sådan at forstå at det rent spillemæssigt er gratis, nærmest i modsat grad, for det bliver kamp om hver enkelt bold, men sponsor Sydfyns Elforsyning, har købt kampen og dermed er alle indbudt til at opleve højspænding i Kaninhulen.

 

Kamp 1 var med kaninerne halsende efter fordi de fik en meget dårlig start og kamp 2 var nærmest modsat. Fælles har været, at de sidste tre perioder har været helt utrolige tætte i begge opgør.

Kamp 3 bliver nok også således for de taktiske fif især Rabbits stillede med i kamp 2 er nu ikke længere en overraskelse for 79ers. Her blev Johnathan Gilling dækket tæt op således han ikke fik sine frie skud fra treeren og så havde Rasmus Christensen en meget flot kamp, også en kamp, hvor Moose var starter.

 

Når 79ers ikke får points for Evan Yates så træder Drew Maynard op og det var nøjagtig hvad skete i sidste opgør. En fantastisk kamp af Maynard der overstrålede alle med sikre skud fra distancen og gode layups. Frederik HN fik i sidste periode, pga. en småskadet Brandon Rozzell lidt for meget luft og det skal man ikke give Frederik. Han var årsagen til, at 79ers hang på i slutfasen.

 

Hvad der sker i kamp 3 kan ingen forudse. Kaninerne vil meget gerne havde hjemmebanefordelen tilbage og med en sejr er der allerede en bus fyldt til returkampen Skærtorsdag i Fire Arena. Der blev under alle omstændigheder fuldt hus.

 

Mød op i kaninhulen til en meget spændene 3. kvartfinale. Der er tipp off kl. 19.00  

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg