Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

21-03-2016

Topunderholdning

Topunderholdning….

 

3. kvartfinale mellem Rabbits og 79ers blev akkurat lige så spændende som forudsagt. Hørsholm vandt, mange af de fremmødte ca. 1400 vil sige fortjent kampen,  men den var under 1/10 sekund i at gå i overtid. Med 5 sekunder tilbage af kampen fik Svendborg bolden flyttet op på modstanderens banehalvdel pga. timeout og Damian Ocana modtog bolden helt nede i hjørnet og sendte den straks mod 79ers kurv. Den gik rent i og udligning til 82-82. Tiden stoppet og indspil til 79ers der fik bolden ind på banen og i hænderne på Evan Yates der lige nøjagtig kom over midterlinjen og slap bolden et brøkdel af et sekund inden tiden løb ud. Den gik også rent i og dermed en sejr i 3. kvart til Hørsholm.

Ny kamp torsdag, hvor TV2 Sport heldigvis er på plads for det var et opgør, hvor BasketDanmark kunne havde fået underholdning for alle pengene og spænding helt til det sidste.

Hørsholm løb med kampens bedste spiller i Evan Yates, 34 points og 11 rebounds og så trak han 10 fejl. Topscorer for kaninerne Brandon Rozzell med 22 og 11 assists. Brandon trak 9 fejl.

 

Svendborg startede bedst og kom hurtigt foran 13-6, Frederik HN fandt nettet fra distancen og 79ers fik momentum inden Marinus Mouboe med et rigtigt flot indhop fik lagt 5 hurtige points i. Evan Yates sluttede en flot 1. periode for sit hold med sine points nr. 7 og 8 til 1. pause, 20-16.

Så kom der for alvor gang i Hørsholm, først 4-10, og elendige procenter igen fra Rabbits på skud udefra selv om det var gode skud, men så måtte Brandon Rozzell  score 4 i træk inden Claus Magaard endelig ramte de første fra distancen. Forinden var kaninerne 10-1 fra trepointsland og det var ikke godt angreb for hjemmeholdet der faldt tilbage i gammel gænge med èn mand der skulle afslutte. Bolden mistede totalt hastighed og det var nemt for 79ers at dække op. 9 points fra Yates i 2. periode og selv om kaninerne havde spillet forfærdeligt, var de dog kun bagud med 3 ved pausen, 34-37.

 

Efter pausen blev bolden i starten spillet ind under kurven hvor Brice Massamba fik fat i den og fik fordoblet sin score fra 1. halvleg. Samtidig ramte Damian Ocana på sin første treer og lige efter fik Rozzell sat sin 1. (på 8 forsøg !). Det var dog kun plaster på såret for Hørsholm var klart bedst i alle spillets faser. Drew Maynard med 9 og en laaaang treer samt 8 fra Evan Yates og selv om Marinus Mouboe igen fik sat sit aftryk med et godt indhop og points var det slet ikke nok, 79ers foran med 7 inden de sidste 10 minutter. Ingen i Svendborg Idrætscenter troede for alvor på et gennembrud for kaninerne.

 

Drew Maynard startede sidste periode med to meget flotte trepointsscoringer og Damian Ocana svarede igen med 2 og hjemmeholdet tog sig et sjældent run, 9-0, og efter 5 minutter af sidste periode var kaninerne såmænd ”kun” bagud med 4… Stemningen blandt de 1400 fremmødte steg til betragtelig styrke. David Harder fik stillet venstrepoten korrekt og en meget vigtig treer fulgt op af, ja hvem ellers, Yates med 5 i træk. Darious Moten, som blev offentliggjort som kanin også næste sæson inden kampen blev sat i gang, med 4 i træk og da Rozzell endelig fik ny luft for han var helt nede på pumperne, var Rabbits kun nede med 4. Damian Ocana med en treer og reducering til minus 2 for kaninerne. Gilling med to sikre straffe og Yates fik også to. Han tillod sig at brænde og på det efterfølgende angreb scorede Rozzell igen to. Tiden stoppet af kaninerne og det bragte igen Gilling til linjen. Han brændte det første og scorede på nr. 2. Rabbits nede med 3 og så er vi fremme ved starten af dette referat.

 

Et bitterligt nederlag på hjemmebanen foran næsten fyldt kaninhule. Var det den sidste hjemmekamp i denne sæson for kaninerne og et meget tidligt exit fra slutspillet ?. Der skal findes andre ting frem rent taktisk for det er alt for nemt for 79ers at dække en mand op. Ny kamp på Skærtorsdag i Fire Arena. Det bliver med garanti også en negelbidder og Rabbits sidste chance for at trække serien ud i en sand finale næste mandag i kaninhulen.

 

For hjemmeholdet scorede også Damian Ocana 19, 11 til Brice Massamba, 10 hver til Marinus Mouboe og til Darious Moten, 6 til Claus Magaard og 4 til Axel Karason.

 

For 79ers scorede Drew Manyard 21 og Jonathan Gilling 12,8 til Anali Okoloji og 7 til Frederik HN, 3 til Harder.

 

 

 

 

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg