Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

23-03-2016

Kan Rabbits udligne igen ?

torsdag kl. 18.00 på TV2Sport blændes der igen op for topunderholdning i Basketligaen, hvor 79ers er vært for kaninerne der er hårdt presset i kamp 4.

Kravet er klart, kun en sejr tæller og sker det ikke kan Rabbits for første gang i mange år gå på sommerferie inden semifinalerne er afviklet.

 

På et sandt cirkusskud vandt 79ers den 3. kvartfinale og det må man trods alt sige var fortjent for kampen igennem var Hørsholm det bedste hold, ikke mindst i sikkelse af Jonathan Gilling, Drew Manyard og så kampens helt store profil Evan Yates. Det er de tre nøglespillere kaninerne skal holde et meget vågnet øje med og kan det lade sig gøre, at holde de tre profiler bare en smule nede, er muligheden for udligning til stede.

 

Rabbits skudprocenter var igen ikke imponerende og det kan kun gå fremad på den konto. Ligeledes skal der en anden taktik til for at involvere flere således 79ers ikke får alt for let spil med kun at fokusere på Brandon Rozzell. Damian Ocana gjorde det formidabelt med 19 points og særdeles vigtige scoringer på meget vigtige tidspunkter. Hele kaninflokken er klar rent fysisk og der kræves en meget koncentreret indsats i Fire Arena for at trække serien ud i 5. og afgørende kamp mandag aften i Svendborg. Men det bliver meget svært...

 

Fanbussen er fyldt op og der er lagt op til en vanvittig spændende kamp med tipp off kl. 18.25 i Fire Arena.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg