Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

24-03-2016

Sæsonen er slut for kaninerne.

Den værste sæson, rent resultatmæssigt, i Rabbits seneste 10 er overstået. For første gang kommer kaninerne ikke i en semifinale og helt igennem har sæsonen været op ad bakke. Hørsholm vandt fortjent kamp 4 i kvartfinalen og det blev en kamp Rabbits aldrig rigtigt kom ind i. Rent taktisk matchede kaninerne ikke 79ers i dag og efter periodecifrene 25-16, 25-29, 15-15 og 25-12 blev resultatet 90-72.

Gameplanen holdt ikke for kaninerne for gennem hele serien har det været et bevidst træk fra 79ers side, at køre den helt store iscenesætter Brandon Rozzell træt og her i kamp 4 var det tydeligt, at Rozzell ikke havde styrke længere. De taktiske fif udeblev og kaninerne forfaldt til de løsninger der nu engang var de muliges kunst og det rakte ikke mod et stærkt spillede Hørsholmmandskab der fortjent vandt kampen, overbevisende endda.

 

Efter en ok start fra kaninerne, hvor Claus Magaard startede med at ramme på sit første trepointsskud og hvor nytegningen Darious  Moten dunkede to mere i kurven, stod der Hørsholm på resten af perioden. I en næsten fyldt Fire Arena gik 79ers på et 10-0 run og kaninerne kunne intet stille op. Der kom ingen ændringer fra bænken, hvor man fornemmede modløsheden brede sig stille og roligt men der var endnu ingen der havde givet op. Rabbits kommer lidt igen men så slutter 79ers bedst og fører med 9 efter de første 10 minutter.

De to helt toneangivende hos 79ers Drew Maynard og Evan Yates overlod i 2. periode helt scenen, rent scoringsmæssigt, til Jonathan Gilling, Meilby og Frederik HN. Måske var det derfor kaninerne kom tættere på. Rabbits spillede dog også deres bedste perioden i denne kamp i 2., til trods for der aldrig rigtig kom rytme ind i kaninernes spil. Fornemmelsen var måske også henne ved en afsluttet sæson, allerede midt i opgøret for det var tydeligt, at der ikke i dag kunne findes noget våben frem mod slid og manglende scoringer på skud udefra. Forsvarsformationen blev ikke ændret og selv om Rabbits vandt perioden og kun var nede med 5 ved halvtid var modløsheden til at få øje på.

 

Der skulle med andre ord helt andre boller på suppen i pausen men lige lidt hjalp det. Dog kom kaninerne ud med energi og et boost og det gjorde, at Rabbits efter 7 minutter førte kampen 55-58. Det var rent faktisk på to treerer fra Magaard og Ocana samt godt spil fra Moten og Rozzell.  Derefter tillod Rabbits sig at holde en scoringspause på 3 minutter og det gør man bare ikke ustraffet mod et mandskab som 79ers. 8 straffekast i træk og så var det Hørsholm der var i front og den føring blev ikke senere i kampen sat over styr. Anali Okoloji sluttede perioden af med en treer og 79ers stadig foran med 5, nøjagtig som ved halvlegspausen.

Sidste periode blev en lang ørkenvandring for kaninerne. Efter Brandon Rozzell havde scoret 4 på 4 minutter !!, gik kaninerne helt tør for kræfter. 79ers blæste derudaf og blæste også kaninerne omkuld. Der var ganske enkelt intet modtræk fra cheftrænerens side og der blev øget og øget fra hjemmeholdets side. Kaninerne måtte 4 minutter før perioden var slut erkende, at sæsonen endegyldig var slut. Det dårligste resultat i 10 år for kaninerne var en realitet.

Der skal dog herfra lyde en stor tak fra samtlige fans og på gensyn i næste sæson til en forhåbentlig bedre en af slagsen. Det skal ikke lyde som en undskyldning men en sæsonstart med meget sen opstart og tilstedeværelse af cheftræner og assistcoach efter deres deltagelse i EM i Berlin, en cheftræner der stoppede lige efter, en assistcoach der tog over, en US spiller der blev sendt til Værløse og en alvorlig skade på endnu en US spiller. Liam Potter nåede at spille ganske få kampe og nåede også at vise, at han kan når han er skadesfri men det varede ikke længe. Nye spiller ind, først Darious Moten dernæst Brice Massamba og endelig rejste holdets største stjerne… Det har ikke været den allerbedste sæson for kaninerne.

 

I dagens kamp scorede Brandon Rozzell 17 det samme som Darious Moten, 12 til Marinus Mouboe, 9 til Claus Magaard, 7 til Brice Massamba og 6 til Damian Ocana. Axel Karason 4.

 

For 79ers scorede Evan Yates 25 og hentede 15 rebounds, 18 til Jonathan Gilling og 11 til Frederik HN.

Held og lykke til 79ers på deres videre færd i semifinalen mod HIC.

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg