Svendborg Rabbits

Nyheder


Tilbage til listen

27-06-2016

Træner Team på plads for den kommende sæson.

Vi er glade for at kunne opdatere jer omkring vores træner team i Svendborg Rabbits til sæsonen 16/17.

 

Arnar Gudjonsson, som tidligere har været træner i Åbyhøj / BC Århus og pt. er inde omkring træner staben på det Islandske landshold, fortsætter som head coach for Svendborg Rabbits og har dermed forlænget sin aftale for den kommende sæson.

 

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Arnar som også glæder sig meget til at arbejde benhårdt for at  forbedre sidste års resultat.

Arnar fortsætter endvidere også på EVN ( Efterskolen ved Nyborg ) og han er også en af de store grunde til vores to nye akademispillere har valgt at kommer til Svendborg frem for andre ligaklubber. 

 

Ny assistent coach for Arnar, bliver den 35 årige Spanske Bernat Elias.

Hvis navnet lyder bekendt er det fordi han i sæsonen 14/15 var assistent coach for Hørholm 79’ers og i sæson 15/16 var assistent coach i Stevnsgade Supermen.

 

Bernat har over 10 års erfaring med coaching og talentudvikling bl.a. fra Spanien, Danmark og endvidere også det danske U16 landshold.

 

Bernat skal udover at være ass. coach for Rabbits også være head coach for SBBC´s 1. div hold.

Her skal han bl.a. være med til at udvikle alle talenterne som forhåbentligt senere skal spille for Rabbits og han vil også skulle varetage klubbernes morgentræning.

 

Vi er rigtigt glade for at både Arnar og Bernat har valgt Sydfyn og basketball på sydfyn.

Vi er overbeviste om de kan være med til at højne træningen samt niveauet hos både Rabbits og hos de unge talenter i SBBC og kan være med til at sikre ”den røde tråd” hele vejen fra det store ungdoms arbejde i SBBC og op til Rabbits holdet.

 

Kombinationen af Arnar og Bernat giver os et super coach team på bænken og vi er overbevist om de vil være med til at føre os tilbage til den absolutte top i dansk basketball.                   

Hovedsponsorer

Næste hjemmekamp

Sæsonen 2021/22

  • Stilling
  • Spilleplan
Bakken Bears
46
Horsens IC
38
Randers Cimbria
32
Svendborg Rabbits
32
Team FOG Naestved
28
Værløse Blue Hawks
22
BMS Herlev Wolfpack
18
Bears Academy
14
Copenhagen Basketball
8
BK Amager
2
Full standings

Exclusive Partnere

logorow01.jpg
logorow02.jpg