5-0 efter pligtsejr i Rise Sparekasse Arena

Med skader på ret så vitale spillere som  Norfleet, Baptiste og Silverstrom var det ligesom et signal til, at Rabbits her til aften i Rise Sparekasse Arena godt var klar over, at der skulle komme en koncentreret indsats fra resten af holdet for at Amager kunne sendes hjem med et nederlag.

Det blev også til et nederlag men faktisk vandt Amager 2. halvleg 43-47 og det var ikke lige efter coach Jimmy Moore’s drejebog. Det var også tydeligt at høre, at cheftræneren ikke i alle henseender var ovenud tilfreds.

Det blev slutresultat 93-74, efter perioderne 28-18, 22-9, 22-23 og 21-24.

For hjemmeholdet startede kampen planmæssigt. Flere flotte rebounds og blokerede skud men ingen scoringer for hjemmeholdet i over et minut. Halvvejs i perioden var stillingen 15-11 og derefter trak Rabbits fra og kunne gå til første pause foran med 10. Midtvejs i 2. førte Rabbits med 16 og pausestillingen 50-27, det så ud som om det kunne blive endnu et meget stort nederlag til Amager som imod Horsens i sidste kamp.

Det blev det ikke for Amager vandt herefter både 3. og 4. og samlet også 2. halvleg. Mest dramatik var nok en teknisk fejl til Amagers chefcoach Almir Zeco lige inden pausefløjt.

Svendborg formåede ikke at bevare koncentrationen i 2. halvleg, dog skal Tyre Gathright og Sebastian Åris fremhæves. Gathright og sublimt angrebsspil med 31 points og rigtig flotte procenter. Sebastian for 19 points og 9 assists.

Den forventede og klare sejr med lidt malurt i bægeret men sådan er det af og til ovenpå en superkamp i Randers i sidste uge.

Amager havde sin klart bedste mand i Andreas Meilby med 16, 12 hver til den tidligere kanin Tomas Bjarkason og til Jordan Dallas. Rabbits har udebane i næste kamp, hvor ubesejrede Team Fog Næstved venter og Amager møder hjemme i Amagerhallen Værløse.