støt byens holdbliv sponsor

Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed
Vi har masser at tilbyde indenfor de tre nedenstående hovedområder, som i denne sæson udgør vores tilbud til sponsorer. Uanset hvordan du vægter fordelingen af dit sponsorat blandt områderne, glæder vi os til at byde dig velkommen som sponsor.

Sport

De sportslige oplevelser er i en klasse for sig. Når Rabbits løber på banen til tonerne af Gnags-sangen ”Vilde Kaniner” er der topunderholdning i vente. Vores hjemmebane i Svendborg Idrætscenter bliver peppet op af vores ihærdige fanskare fra Rabbits Support, der trommer på livet løs og skaber den rette stemning. Publikum er aldersmæssigt godt spredt, og vi har både de unge studerende, pensionisterne, børnefamilierne og mange andre som tilskuere ved kampene. For sponsorer med VIP-kort er der mulighed for at deltage i før-kamp-arrangementer med spisning eller lettere traktement.

Markedsføring

Som erhvervsdrivende er der god mulighed for at markedsføre sin forretning/virksomhed med afsæt i Svendborg Rabbits. Vi udbyder en række forskellige muligheder i form af bandereklamer, rullebander, banners og anden reklame. På den måde kan du bruge vores kampe som ”reklameplads” for din virksomheds logo og budskaber. På en sæson når vi op på et samlet hjemmepublikum på mere end 14.000 tilskuere, og dermed er synlighed hos os god prioritering i din markedsføring.

Business

Der er et stærkt erhvervsnetværk omkring Svendborg Rabbits. Vore mange sponsorer kan få godt udbytte af at kende hinanden, netværke på tværs af brancher, handle sammen – og hjælpe hinanden med at få nye kunder. At få ”forretning/ordrer med hjem” tillægges større og større betydning i erhvervslivet. Vi har til denne sæson derfor allieret os med en professionel partner; nemlig Business In Sport, som vil gennemføre et helt nyt møde-koncept og netværksarrangementer for de sponsorer, der vil lave business

Vi ved, at når vi præsterer på banen, så smitter det på publikum – og gavner vores sponsorers markedsføringsværdi og oplevelser hos os. Og vi ved, at vi også skal sikre omsætning og vækst til vore sponsorer. Derfor hænger ovenstående tre områder godt sammen. Og derfor glæder vi os til at byde dig velkommen i kredsen omkring Svendborg Rabbits.

Alle sponsorater og aftaler hos os er fleksible – de kan sammensættes af lige netop de ydelser, som du har brug for i din virksomhed.

Kontakt Direktør Troels Mortensen på Tlf: 61 26 27 26 og hør nærmere om de gode muligheder !