Dyrt nederlag efter nedsmeltning.

Et Covid 19 ramt Randersmandskab mødte op i Rise Sparekasse Arena uden borgmesteren og med flere spillere måske ude af form, netop på grund af Covid og derfor var Danske Spil’s odds for en hjemmesejr helt i bund.

Det blev et spændende opgør som Rabbits havde under kontrol indtil der resterede 5 minutter af kampen og så blev den smidt af hjemmeholdet men det var de små marginaler der gjorde forskellen.

Randers vandt helt fortjent og efter en mageløs fight og et flot come-back 92-98, efter perioderne 25-20, 24-29, 27-16 og en katastrofal sidste periode af hjemmeholdet 16-33.

En tæt start med gode skud fra distancen fra begge mandskaber, Rabbits lige med en smule mere koncentration og lidt bedre procenter og en god 1. periode, især til slut. Randers steppede op og kom flot igen i 2. og vandt fortjent med +5, hvilket gjorde pausestillingen helt lige, 49-49.

Hos hjemmeholdet var især Aaron Levarity som vanligt meget stabil med masser af rebounds i begge ender af banen men også Sebastian Åris var den vanlige suveræne styrmand sammen med Corey Silverstrom og Tyre Gathright.

Hos Randers var der god kvalitet hos Klussmann der har leveret flot og så var Reginald Kissoonlal og Brandon Randolph ret så træfsikre, begge med procenter over de 50.

Efter pausen startede hjemmeholdet flot op og spillede en meget fornem 3. periode til trods for 14 personlige fejl, hvilket bragte Randers hyppigt på straffekastlinjen. Dette til trods vandt Rabbits dog rimeligt suverænt perioden med 11, og førte inden de sidste 10 minutter med de nævnte 11 points. Det forspring udbyggede Rabbits og var foran med 13 da der resterede 5 minutter af kampen. Det var dog ikke helt overbevisende og selv om borgmesteren der har en fantastisk evne til at kunne afgøre sådanne kampe i de sidste minutter, var hjemme i Randers, ja så har holdkammeraterne altså også evnen…

Da kampen gik ned i de sidste 4 minutter førte Rabbits med 12 og det var kun et eller to angreb der kunne havde afgjort kampen til hjemmeholdets fordel. Så lavede Rabbits tre turnovers og brændte et par klare lay-ups og pludselig lugtede Kronjyderne blod. En sådan chance skal man aldrig give modstanderen, og især ikke Randers. Et meget flot comeback og en fantastisk spillende tidligere Amager profil i Jonathan Klussmann afgjorde sammen med Brandon Randolph kampen til fordel for Randers. Helt fortjent kunne Randers lukke kampen og vinder med 6 efter på 4 minutter at have vendt en føring til Rabbits med +12 til et nederlag på 6…. Det har med garanti givet anledning til en mindre pep-talk efter kampen fra cheftræner Jimmy Moore.

For hjemmeholdet scorede Corey Silverstrom 21, 20 til Tyre Gathright, 17 til Sebastian Åris og 10 assists, en flot double-double, 16 til Aaron Levarity der også samlede 15 rebounds op og endnu en flot double-double.

For Randers var klart bedste mand Jonathan Klussmann der på 30 minutter scorede 25 points, 21 hver til Brandon Randolph og Reginald Kissoonlal, 13 til Robert Crawford og 12 til Brantley Bynum.

Der er hvis begge hold når så langt i pokalturneringen revance i Randers den 23. januar i en semifinale. Svendborg Rabbits møder i den anledning Værløse på søndag i Svendborg og Randers møder The View Copenhagen.