Vigtig sejr og tilbage på 2 pladsen.

Det var to afbudsramte hold der mødtes i den udsatte kamp i Rise Sparekasse Arena onsdag aften. Værløse med afbud og Kaninerne med skader på Jacob Enevold og Sebastian Åris og Martin Lindholm Christiansen samt Oliver Strøh

Det gav plads til Kyrosh Piroz og Sofus Holten på holdkortet.

Kampen startede helt lige op med skiftende scoringer til begge mandskaber og selv om hjemmeholdet lidt ugæstfrit hurtigt kom foran med 14-7 slog Værløse tilbage. De unge drenge hos Blue Hawks kan lynhurtigt ændre kampen fordi de bare bliver ved og rammer godt fra distancen. 1. periode sluttede 21-19 til hjemmeholdet.

I 2. periode trak hjemmeholdet en smule fra men kampen var stadig helt tæt og føringen lå på +7 ved pausen, 45-38, i Rabbits favør. Det var især Corey Silverstrom og Aaron Levarity samt Brandon Norfleet der var toneangivende og for Værløse viste Asbjørn Nerlov og Karl Formann igen høj klasse.

Lige efter pausen var det som om Værløse ikke rigtig var kommet ud fra pausen og lynhurtigt kom Rabbits foran med 10, et forspring der aldrig igen blev hentet, kaninerne førte trods alt kampen i 38 1/2 minut af de 40. Kaninerne udbyggede og førte med 16 inden de sidste 10 minutter. 3. periode blev også perioden hvor chefcoach Mathias Madsen måtte indkassere en teknisk fejl for brok overfor dommerne og for at løbe ind på banen i forbindelse med et uheld mellem en Rabbits spiller, Niclas Jønsson og Værløses Simon Schwartz. Der sket heldigvis ikke noget alvorligt med nogen af de implicerede men straffekastet blev sikker omsat af dagens bedste spiller Corey Silverstrom. 3. periode var også perioden, hvor Rabbits kunne bringe sig foran med kampens største føring, 68-46.

I sidste periode var kaninerne ikke i stand til at udbygge føringen men gav minutter til alle ligesom Værløse. Kampen sluttede 97-82 og to points mere ind på kontoen for Svendborg Rabbits der igen spiller hjemme på lørdag mod BMS. Værløse har også næste kamp lørdag, hvor Blue Hawks skal til Århus for at møde Danmarksmestrene fra Bakken Bears.

For hjemmeholdet og dagens bedste spiller scorede Corey Silverstrom 27, Aaron Levarity havde 21 og 10 rebounds, 19 til Brandon Norfleet der også havde 12 assist og 7 rebounds samt 7 steals !!, Tyre Gathright der netop havde rejst sig fra en Coronasmitte 16 points.

Hos Værløse spillede Karl Bøje Formann en flot kamp med 18 points på 24 minutter, 15 til Asbjørn Nerlov der også havde 9 rebounds, 11 points til Balsa Veljic.