Ny assistent coach til Rabbits

Bienvenido de nuevo Nico : )

Sådan kunne vi godt skrive i dag, for vi har fornøjelsen af at præsentere holdets anden assistent coach i dag, som er en rigtig god kending af klubben, nemlig : Nicolas Seijo ( Nico )

Nico er fra Argentina og 23 år gammel og kom til moderklubben for to sæsoner siden som træner i ungdoms afdelingen.

Der har han ydet en jætte indsats og virkeligt vundet mange hjerter i klubben på hans venlige væsen og altid positive sind og gode indstilling til opgaverne.

Nu er det så Rabbits holdet i Basketligaen som får fornøjelsen af Nico’s kvaliteter da han i den kommende sæson er en af vores to assistent trænere i vores træner trio.

Vi er super glade for at have Nico med på holdet og med hans egenskaber og foregående kendskab til klubben er vi sikre på det er en kæmpe gevinst at have ham som en del af trænerteamet.

Nico udtaler selv følgende :

“After having worked for Svendborg Basketball Club for the last 2 years, I have experienced the amazing environment and wonderful people surrounding the club and team.

So I can’t be more happy and excited to start working with the Rabbits. I had the opportunity to join the team at the end of last season and I could immediately feel the good vibes and drive to continuously improve.

So now that I have the opportunity to participate in this journey.

I am going to give my very best for the team and all the fans in Rise Sparekasse Arena.

I look forward to supporting the team with my Argentinian passion for basketball and background as FIBA licensed coach”

Velkommen “tilbage” til Nico : )

Goooo Rabbits