Ny cheftræner – John Lattimore

Velkommen til vores nye cheftræner : )

Det er med stor glæde at kunne offentliggøre vi har indgået en 2 årig aftale med John Lattimore som er 33 år gammel og kommer fra USA.

John har en bred vifte af erfaringer inden for amerikansk basketball i form af coaching på både high school og college niveau.

Derudover har han i tre af de sidste fire år stiftet bekendtskab med Europa da han har været cheftræner på basketball camps i Grækenland – Tyskland – Østrig.

John var assistent coach på Cape Fear Community College fra 2013 til 2016, og i sit første år hjalp han med at føre holdet til en konference turneringstitel og en optræden i NJCAA National Tournament.

I den anden sæson opnåede holdet rigtig gode resultater, hvor de sluttede sæsonen i ”Finale 16” i NJCAA National Tournament..

Holdet vandt både den ordinære sæson og konference titlen.

I den sidste sæson vandt holdet ”Region 10” konference turneringsmesterskabet, hvilket var tredje gang på fire sæsoner, at John og holdet kom i en national turnering.

Før han kom til Cape Fear Community College, arbejdede John som Graduate Assistant for Buzz Peterson ved UNC Wilmington, mens han tog en master grad i historie.

Forud for sit ophold på UNCW, var han assistent coach på Crest High School, og hjalp holdet frem til dets første playoff-runde i tre sæsoner.

I 2016-17 fik John en spændende mulighed for at tilslutte sig Everick Sullivans stab hos Lenoir Rhyne som lå i en af de bedste NCAA Division II-konferencer i landet.

Her blev han ansat som assistent coach i det respekterede og anerkendte college program.

Som cheftræner har han erfaring i high school da han ledede programmet på Havelock High School fra 2019 til 2021 og efterfølgende fra 2021 ansat som cheftræner hos Charles D. Owen High School.

Nu er det så Sydfyn og Svendborg Rabbits der er næste eventyr for John og det glæder os meget!

Kontakten til John er skabt igennem vores netværk hvor han er blevet anbefalet af flere agenter samt trænere som klubben har arbejdet sammen med gennem årene.

Om skiftet til Sydfyn og Rabbits udtaler John selv:

“This is an incredible opportunity for me, and I’m both humbled and honored to be given the chance.

Svendborg is a successful and quality organization, as well as a proven winner through it’s history.

We’ll play an entertaining brand of basketball – fast paced and aggressive – and look to add to the growing Rabbits tradition.”

Thank you to those in the organization who have provided this opportunity – I am thrilled and excited to get to work and move to Svendborg and meet our sponsors and fans”

Vi ser frem til at byde John velkommen i Svendborg og glæder os til et godt samarbejde de kommende sæsoner i Rise Sparekasse Arena.

Med en ung og hårdtarbejdende træner trio bestående af Mads, Nico, John, tror vi på at organisationen samt fundamentet omkring holdet er stærkt, og at vi derved er klar til at jagte flere medaljer til Sydfyn!

Et stort velkommen til John : )

Sammen med træner teamet har vi fundet de første nye spillere til holdet, så følg med i morgen når den første præsenteres : )

Gooo Rabbits