FLOTTE DETALJER VAR IKKE NOK! Det var helt tydeligt fra starten af kampen at holdet er blevet bedre spillet sammen i løbet af de sidste 6 dage. Midtvejs i 1Q er stillingen 10-6, men quateret ender 17-22, en føring Næstved øger i sidste sekund med en 2 point scoring. Midt vejs i 1Q ser vi Tyreel Kirk lave en flot maskeret spilning der splitter forsvaret helt ad. Et af mange flotte spil fra vores side. 2Q starter Næstved bedst. Heldigvis levere vi det underholdende spil og Fenton laver endnu et dunk, på hvad der egentligt var et misset skud, der får Rise Sparekasse Arena til at koge over. Kentwan Smith kunne i dagens kamp også opleves for første gang Kaninhulen og kommer på scoringstavlen for første gang midtvejs i anden periode med 2 point. Næstved fortsætter lige knap den høje scoringskadence fra de første 3 kampe og lukker halvlegen med en føring på 38-47 efter at Devin Withfield laver et smukt steal og dunk. Et stærkt run i starten af 3Q bringer os ned på 4 point, men trods endnu flere flotte detaljer og en scoring på Alley-opp genvinder Team FOG Næstved det tabte terræn og slutter af quateret af med scoren 63-73. Nyt håb bringes tilbage i starten af 4Q. En flot start af Devin med to 3 points scoringer bringer os tilbage i kampen for en kort bemærkning. Næstved svarer stærkt igen og allerede 4 minutter inden i 4Q er føringen udbygget til 14points. Derfra spiller de 2 hold lige op og kampen ender med en sikker 12 points sejr til Team FOG Næstved. 2 spillere gjorde sig pointmæssigt bemærket. Devin Withfield, præsenteret af Tømrermester Per Bihl ApS, spiller en stor kamp og brænder nettet af med 37 points kun overgået af Næstveds nummer 22 Mike McGuirl som bliver kampens topscorer med imponerende 40 point. McGuirl rammer alene 10/13 på 3'eren, hvilket er mere end vi sænker tilsammen. Næstved trækker sig sejrrigt fra kampen og efter at have vist sig som usvigeligt sikre skytter kan de tage hjem til Næstved med en sejr på 85-97 i bagagen. Dagens kamp var sponsoreret af Albani. Der skal lyde en stor tak til EVN- Efterskolen Ved Nyborg for at levere lækker mad til dagens VIP arrangement. Næste kamp spiller vi på udebane mod Værløse d. 14.10. Her håber vi at både Brantley Bynum og Jaylen Fornes er med, som begge så kampen fra sidelinjen. Gooo Rabbits. 🐰🐰