Head Coach Mads Andersen

Tom Andreasen

Nationalitet
denDanmark
Nuværende hold
Fødselsdag
3. august 2022

Mads er et kendt navn i basketball Danmark og har blandt andet været assistent træner hos vores gode kollegaer fra traditionsklubben, Værløse Basketball Klub, på deres herrehold.

I sæsonen 21/22 har Mads været i Falcon hvor han var ansat som U15 og U17 træner.

Endvidere cheftræner hos Danmarks Basketball Forbund DBBF for det danske U16 landshold som skal til A-EM senere på måneden og kæmpe for Danmark.

Qua hans virke har han derfor et stort indblik i de mange talentfulde danske spillere og han har været en del af ungdomslandsholdsprogrammet siden 2014.

I 2022 har Mads gennemført og bestået ”FECC” som er FIBA’s højeste træner uddannelse, og han er derved en af de få danskere der kan bryste sig med diplom på den flotte uddannelse.

Mads kommer til klubben i en fuldtidsstilling som en del af vores nye træner team til den nye sæson.

Han er ansat som assistent coach for Rabbits – cheftræner for vores 1. div hold – samt talent chef for de unge i tæt samarbejde med moderklubben.

Mads er 28 år gammel og glæder sig rigtigt meget til at flytte til Sydfyn senere på året og blive velintegreret i klubben samt byen.

Vi er stolte af at Mads har skrevet under på en 2+1 aftale således vi sammen i de kommende sæsoner, b.la. kan få sat retningen omkring udvikling af unge spillere som skal repræsentere Rabbits på sigt.