Sportslørdag

SPORTSLØRDAG - Årets sportsnavn 2022.

Image
SPORTSLØRDAG 2023: Sportslørdag hædre hvert år fynske atleter, foreninger og frivillige for deres helhjertet indsats i det forgangne år. Det har været en stor ære at være nomineret til Årets Sportsnavn 2022 efter sidste års bedrift i henholdsvis Basketligaen og Landspokalen. Sidstnævnte blev til guld efter en nervepirrende sejr i overtid over Bakken Bears. Trods en ligakamp mod netop Bakken Bears i dag var Rabbits tilstede til årets store sportsfestival. Vi havde vanen tro allieret os med SBBC. En samling gode mennesker omkring basketmiljøet i Svendborg havde valgt at bruge dagen på at vise flaget i Odense. Oskar Hulten, Nicolaj Cridland, Jacob Enevold Jensen, Anette Iglemose, Karin Olsen, kaninmor Bettina Feder og ikke mindst kaninen repræsenterede basketball Svendborg på flotteste vis. Det store fremmøde var ikke nok til at imponere juryen. Feltet blandt Årets Sportsnavn var stærkt. Rikke Iversen, Althea Reinhardt og Mie Højlund der var med til at vinde EM-sølv med landsholdet - blev Årets Sportsnavn 2022 på Fyn.
Image

Underholdende første quarter.

Ud over de mange prisuddelinger er maskotdysten også et fast indslag i det traditionsrige Sportlørdag. Kaninen var som vanligt på overarbejde, så alle sejl var sat ind på at blive publikums favorit. Kaninen skød her ingen midler og Odenses borgermester Peter Rahbæk Juel blev også udsat for kaninens charmeoffensiv.