Nederlag mod den mægtige bjørn i Basketligaen

NEDERLAG MOD DEN MÆGTIGE BJØRN I BASKETLIGAEN

BASKETLIGAEN: Lørdagens kamp mod semifinalemodstanderen i pokalfinalen i Rise Sparekasse Arena og modstanderen fra pokalfinalen og mesterskabsmodstanderen fra sidste sæson, Bakken Bears tog imod Rabbits i Århus. Lad det være sagt med det samme: det var kamp til en kurv. Bakken Bears var klasser over kaninerne der ikke evnede at dække op, ikke evnede at hive gejst frem, ikke ramme kurven på utallige skud og slet ikke levede op til dagens modstander. Bakken Bears vandt en meget sikker sejr, 112-83 efter 4 sikre perioder, 31-28, 33-15, 23-18 og 25-22

Underholdende første quarter.

I kampens start fulgte kaninerne egentlig meget godt med og spillede glimtvis fornuftigt, alligevel lå det ligesom i luften, at Bakken ”blot” kunne stramme op for at komme let foran. Bjørnebanden spillede dybt og svingede klogt bolden tilbage til en helt fri spiller på trepointslinjen. Bakken forsøgte sig 32 gange fra distancen i hele kampen og ramte på de 12. Kaninerne 26 og ramte på 9. Rabbits nåede at komme bagud med 9 men kom flot igen og troede på muligheden og chancen tidligt i kampen. Kun bagud med 3 ved første pause så det egentlig rigtig godt ud for Rabbits bortset fra en helkikset indsats i forsvaret. Bakken Bears fik igen og igen 2 og 3 chancer og kaninerne tabte da også reboundspillet ganske klart gennem hele kampen

Rabbits tabte gejsten.

I 2. periode var det som om Rabbits tabte gejsten. Ingen tog ansvar og resultatet blev dårlige afslutninger fra trepointsdistancen dog uden træffere. Til gengæld blev det til tre flotte dunk et fra Brantley Bynum et fra Smith og et godt indhop af Fenton Bradley der også igen igen viste sin imponerende springkraft. Svendborgs nye amerikaner Marrow skylder endnu at vise, at han i College var en klassespiller og at han også evner at tage det med til Sydfyn. Det har vi endnu ikke set i kanintrøjen. Rabbits klart bagud ved pausen, 64-43. Kampen så allerede ved halvtid ud til at være afgjort.Bakken viser klassen

Også efter pausen viste Bakken Bears klassen. Rabbits kom dog bedst ud efter pausen og især viste Brantley Bynum stor effektivitet. Bakkens føring blev reduceret til 15 inden bjørnen vågnede. Det blev til et 14-0 run og hvis ikke kampen var afgjort ved halvleg så var den efter 7 minutter af 3. periode, hvor Bakken Bears førte med 28 points. Svendborg Rabbits havde tabt gejsten og troen på at kunne komme tilbage og resten af opgøret var nærmest en ørkenvandring. Kaninernes forsvarsspil var ikke fungerende eller til stede. Bakken Bears gjorde lige nøjagtig hvad der passede dem og den nye mand i Bears uniformen, Skyler Flatten nåede at vise hvorfor han har spillet på NBA niveau. Ryan Evans og Darko Jukic spillede begge en meget flot kamp for Bears. De to gjorde hvad der passede dem mod et meget passivt forsvar. Bakken Bears vinder helt fortjent med + 29. Hvis ikke Rabbits evner at finde noget andet forsvarsspil frem inden semifinalen i pokalturneringen så bliver det også en noget ensidig affære.

For Rabbits scorede Whitfield 17, Brantly Binum 14, 12 til Kentwan Smith, 10 hver til Fenton Bradley og til Tobi. Sidste kamps topscorer Jaylen Fornes skuffede med 4 points og en kamp han sikkert hurtigt vil glemme.

For Bakken Bears spillede dagens bedste Darko Jukic en flot kamp med 23 points, Evans havde 18, Churchill 16, 15 til Childs, Djuff og Flatten hver 12 og 11 til Skyler Bowlin.

Næste kamp for Rabbits er lørdag hjemme mod ligaens bundprop Holbæk/Stenhuse.

Bakken Bears spiller sin næste kamp også på lørdag i Næstved.

Se statestik på linket her: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2119603/index.html

Scoringer fra kampen herunder.