Ændring i trænerorganisationen

Ændring i trænerorganisationen

Image

BASKETLIGAEN: Oven på to forgangne flotte sæsoner står Svendborg Rabbits pt. med en sæson der ikke har været tilfredsstillende hidtil. Skader og uheld har selvfølgelig været en del af forklaringen men stadig har udtrykket på banen ikke været det vi håbede og forventede. For nuværende kæmper vi om at sikre den sidste plads til top 6 slutspillet og det vil kræve en sejr i de sidste tre kampe i grundspillet.

Vi har følt at der er behov for nye tanker og ny energi på træner positionen for den resterende del af sæsonen. Det betyder også vi har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner, John Lattimore. Vi vil gerne takke John for hans indsats og hårde arbejde henover sæsonen og ønsker ham og hans kæreste det bedste i fremtiden.

Mads Andersen og Nico Seijo forsætter på bænken, hvor Mads overtager cheftræner posten i de kommende vigtige kampe for klubben og Nico forsætter som assistent coach.

Vi ser frem imod de kommende vigtige kampe og håber at denne organisationsændring kan skabe det nødvendige luftforandring og grobund for et bedre udtryk på banen samt en fornuftig afslutning på sæsonen, som selvfølgelig omfatter deltagelse i slutspillet.