Landspokalen – semifinalen

Et dårligT Q er hvad der skal til når man spiller mod bakken Bears

Image

LANDSPOKALEN: Kamp 2 efter trænerskiftet blev en noget anden forestilling end første kamp med ny cheftræner. Nu var også assistcoach Nico Seijo væk fra bænken men mon ikke der dukker en ny mand op på posten ganske snart ?

I hvert fald kom Rabbits ud på hjemmebanen i Rise Sparekasse Arena med ild i øjnene og en formidabel forsvarsindsats i hvert fald i 1. halvleg mod de danske mestre fra Smilets By.

Det blev en meget lige affære fra kampstart men en meget skidt indsats for kaninerne i 3. periode gjorde udfaldet og det forventede nederlag blev en realitet. Rabbits kunne dog tage forbedringerne med sig til slutspillet og nu koncentrere sig om Ligaen, hvor 2 kampe resterer i grundspillet.

Bakken Bears vandt sikkert med +20, 77-97, efter perioderne 13-18, 27-22, 12-27 og 25-30.

Fremragende forsvarsspil

Rabbits startede godt ud og 1. periode var tæt hele vejen. Stillingen skiftede 6 gange på 10 minutter og lige inden 1. pause slog Bjørnebanden til og tog 5 hurtige points men Rabbits havde vist fine takter især i forsvaret.

I 2. periode spillede Svendborg en rigtig flot periode og vandt da også  med 5, flere rigtig flotte aktioner kom der ud af hårdt arbejde i forsvaret. Kaptajn Bynum spillede en hovedrolle, igen fristes man til at sige for han har vist stor stabilitet i de sidste mange kampe. Også Tope Arikawe spillede en flot periode. For Bakken Bears var unge Gustav Knudsen i særklasse den bedste spiller i dag. Rigtig mange flotte afslutninger og en god indsats i forsvaret. Ham skal Bakken passe på for der står nok mange europæiske topklubber klar med en kontrakt.

Stillingen ved pausen helt lige efter Rabbits havde ført med 6 afsluttede Bakken Bears bedst inden den lange pause.

Overraskelsen lå og lurede, men udeblev

I 3. periode kom Svendborg slet ikke ud af omklædningsrummet. De første 7 angreb gav 7 turnovers og dermed ingen points. Til gengæld scorede gæsterne 12 ubesvarede points. Første gang Svendborg var på tavlen efter pausen

var efter 4 1/2 minut og det gør man ikke ustraffet mod Bears. Kampen var afgjort længe før slutfløjtet. Rabbits bagud med 15 efter en rædselsperiode der endte med -15 og en ordentlig dukkert efter en ellers flot 1. halvleg.

Resten af kampen var ren cruisekontrol fra Danmarksmestrene. Gustav Knudsen fortsatte sit flotte spil, sluttede på 27 points men flere bød ind med tocifrede scoringstal og både Ryan Evans med 13, Darko Jukic med 12 og Childs med 22 points, spillede alle en flot kamp.

Hos hjemmeholdet blev topscoreren kaptajnen Bynum med 18 points og 10 rebounds på 25 minutter inden 5. fejl satte en stopper for deltagelsen i kampen. Kentwan Smith der ellers har været meget stabil sluttede en off-day med 5 fejl og 6 points, langt fra vanlig standard.

Udover Bynum scorede Omar Shiddo 12 det samme som Devin Whitfield og Tope Arikawe.