Alex Arias – Ny assistantcoach i Rabbits

BIENVENIDO ALEX!

Image

BASKETLIGAEN: I sidste uge meddelte Nico at han efter eget ønske gerne ville løses fra sin kontrakt efter 2,5 år på Sydfyn og returnere til Argentina. Det ønske valgte vi at efterkomme og vi har siden sonderet markedet for en ny assistent coach.

Vi ønsker Nico alt det bedste i fremtiden og takker mange gange for indsatsen i både moderklubben og i Svendborg Rabbits.

Nu har vi så gode nyheder klar til fans og samarbejdspartnere. I dag har vi nemlig fornøjelsen af at præsentere jer for vores nye assistent coach i Svendborg Rabbits. Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til 31 årige Spansk fødte Alex Arias.

Alex har de seneste år tre et halvt år været i dansk basketball og tiltræder med omgående virkning i klubben, på en kontrakt der strækker sig denne sæson i Basketligaen samt næste, og med en option for 2024/25 for begge parter.

Alex kender kulturen i dansk basketball og har også erfaring med danske talenter qua hans rolle som assistent coach på U18 herre landsholdet i Danmarks Basketball Forbund DBBF.

De seneste halvandet år har været i Århus hvor han har været assistent coach i Bears Academy og headcoach for 1 division herre i Skovbakken Basketball.

Der skal samtidigt herfra lyde en tak til vores kollegaer i Århus for at udvise forståelse og for at finde en god løsning omkring Alex situation og skifte til Sydfyn.

Alex udtaler selv om de nye eventyr : "I am very excited to join the Rabbits. When I talked to Mads and Troels about the possibility of coming here I didn't hesitate at all despite having a stable life in Aarhus I am extremely grateful to the entire Bear family for their treatment during this year and a half and now for facilitating my new step. My arrival at Svendborg means the start of a new project together, in which I will do my best so that the Rabbits are back in the place they deserve. I can't wait to start my first game at Rise Sparekasse Arena to see the fans supporting the team on this new path that we are all building together in the future. Let's go Rabbits"

Stort velkommen til Alex i klubben!