Nederlag i Randers

endnu engang uhyggelig tæt kamp men igen med kaninerne som taber

Image
BASKETLIGAEN: Semifinale er væk for kaninerne. Det må konstateres ovenpå en Næstvedsejr mod Bakken Bears og dagens nederlag i Randers. Det blev en meget tæt kamp selv om det længe så ud som om Randers ville tage en sikker sejr. Rabbits nede med 17 men et meget flot comeback og til slut var kampen helt helt lige. Et trepointsskud til allersidst afgjorde kaninernes skæbne og nu er det umuligt at nå semifinalen. Kampen blev afgjort, 89-87 i Randers favør efter perioderne 19-17, 28-22, 23-23 og 19-25

Kaninerne viste god moral og stor fightervilje.

Rabbits var uden Hoffmann, Fornes og Fischer der sad ude med skader. Dog ikke Hoffmann der er låst indtil der er gået 21 dage fra klubskifte. Altså en ret smal trup der drog afsted til KronJylland. Kaninerne kom lidt sløve ud men fik dog sat det rigtige gear ind og indhentede hurtigt Randers’ forspring. Perioden var tæt hele vejen med en Camara fra Randers i hopla. Han var ustoppelig gennem hele kampen. Den tidligere kanin Norfleet var heldigvis en skygge i dagens kamp men så trådte Fortune og Scott desværre i karakter. Hos kaninerne var topscorer Whitfield en skygge af sig selv i hele 1. halvleg, han tog heldigvis revanche i 2. og blev igen højtscorende, kun overgået af Mr. Smith. 2. periode var med Randers i førertrøjen og der var flere spektakulære flotte spil, desværre med Randers i hovedrollen. Beyers dunk over Anton Harboe var nok et af sæsonens highlights. Selv om momentum lå hos hjemmeholdet viste kaninerne moral og fightervilje. Gang på gang kom Rabbits igen og formåede med -17, 47-30, at slå tilbage. Det vidner om at cheftræner Mads Andersen har spillernes respekt og at spillerne vil yde noget ekstraordinært. Ved pausen var stillingen 47-39. Kaninerne så småt på vej retur i opgøret.

Et flot comeback lurede

Efter pausen blev 3. periode helt lige. Spillet var noget fastfrosset rent ciffermæssigt, Rabbits kæmpede for at holde fast og bevare den spinkle mulighed for semifinalen. Da perioden var helt lige var stillingen status quo inden sidste periode. Randers stadig fora med 8, 70-62 men kaninerne havde ikke givet op.

Et rigtig flot comeback i sidste periode gjorde de sidste par minutter af opgøret vanvittig spændende. De 6-8 points Randers formåede at fastholde brød kaninerne til slut i kampen pga. vedvarende god fight og troen på at det kunne lykkes.

Whitfield kom på tavlen i 3. periode og var meget afgørende for kaninernes spil især i sidste periode. Whitfield fik bolden i næsten hver eneste angreb og omsatte flot. Forinden havde såvel Shiddo med et par treerer, Fenton Bradley og Harboe vist vejen. Kaptajn Bynum var også meget afgørende dels med gode points men også rigtig mange rebounds.

Fra 87-81 var momentum hos Rabbits. Da Harboe satte en treer til 89-87, efter Mr. Smith og Bynum havde score og med 33 sekunder igen på klokken var bolden på Randers’ hænder. Kaninerne lod Randers få et laaaangt angreb og det var klogt da Randers brændte muligheden og bolden var retur hos Rabbits fordi den brændte mulighed var et steal fra Whitfield. Topscoreren forsøgte og forsøgte at finde den frie skud men det resulterede desværre i en bold der blev spillet mere og mere baglæns. Det betød et meget dybt trepointsforsøg fra Marrov. Bolden var få centimeter fra at gå i. Nøjagtig som i sidste hjemmekamp mod HIC tabte Rabbits kampen i allersidste sekund.

Stats fra kampen

Kentwan Smith blev topscorer for kaninerne med 21 og havde også 10 point, altså en double-double. 20 til Whitfield og 5 steals. 12 til kaptajn Bynum og 11 rebounds endnu en double-double. 10 points hver til Marrov og til Toby. For Randers blev kampens spiller Camara med 29, Josh Fortune havde 23 og 11 rebounds, 13 til Natan Scott.

Se fulde stats her: Randers Cimbria vs Svendborg Rabbits

Kaninerne spiller næste kamp mandag hjemme i kaninhulen, hvor modstanderen hedder Team Fog Næstved. Kampstart kl. 19.15. Randers spiller også deres næste kamp mandag, ude mod HIC.