Rabbits vinder kampen mod BMS overbevisende

En stensikker sejr til kaninerne ovenpå 5 nederlag.

Image

BASKETLIGAEN: En sejr i lørdagens kamp kunne bare ikke bruges til meget udover et godt afsæt til næste sæson for denne er slut, rent resultatmæssigt, for Svendborg Rabbits. Til trods for, at vi her i Svendborg, plejer at være blandt de sidste 4 klubber der spiller semifinaler og finaler, er sæsonens afslutning nært forestående og vi må tage til takke med en 5. plads.

Vi vinder en sikker sejr på 106-83 efter en især god 2. periode. Perioderne ender således: 25-29, 34-10, 24-21 og 23-23.

BMS FIK IKKE ET BEN TIL JORDEN.

Til dagens kamp mod det dårligst placerede hold i slutspillet viste Rabbits at det kun har været dumme nederlag i starten af sæsonen og en noget turbulent periode op til sæsonstart, der har været årsag vi ikke spiller med om semifinalepladserne.

BMS fik ikke et ben til jorden i dagens opgør når man lige ser bort fra 1. periode, hvor holdende fulgtes pænt ad. Omar Shiddo brændte nettet af fra trepointsdistancen med 4 scoringer og for BMS var det især Eamonn Joyce der viste høj klasse. BMS vandt fortjent perioden med +4, 25-29. Det var så bestemt ikke forsvaret i nogen af enderne der fortjente den store ros.

I 2. periode lukkede Rabbits af for BMS’ angreb og det blev kun til 10 points for gæsterne. Til gengæld fungerede pointmaskinen i den anden ende rimelig tilfredsstillende. 34-10 var resultatet af perioden. Kampen var allerede afgjort ved halvleg. Stillingen var 59-39 og den 20 points store føring var der ingen på en påskelørdag i hallen der troede på BMS ville hente. Brantley Bynum, Kentwan Smith, Jermaine Marrov og Devin Whitfield viste alle flot spil. Tilmed sendte cheftræner Mads Andersen, tidligt i kampen, Martin Christiansen på banen. Han fik mange minutter i dag.

KAMPEN VAR AFGJORT EFTER 2. PERIODE

2. halvleg blev stillingsmæssigt meget ens. 3. periode sluttede 24-21, efter Rabbits fortsatte med at ramme godt fra distancen. Der blev også vist flot spil under kurven og spillerne var indstillet på at vise forskellen på nr. 5 og 6. Shiddo fortsatte sit fine spil og bidrog både fra distancen men også på fine afslutninger under kurven. Kentwan, Marrov og Whitfield fortsatte med at dominere sammen med godt og stærkt arbejde fra Tope Arikawe under kurven. Når Brantley Bynum får bolden tæt på kurven ja så skal ingen være i tvivl om, at der så næsten er sikkerhed for et kraftfuldt dunk. Dejligt at se fra kaptajnen.

Stillingen inden de sidste 10 minutter var +23 til kaninerne, 83-60.

Den føring blev udbygget i sidste perioden inden Rabbits slap speederen lidt. Føringen kom helt op på +33, 101-68 inden BMS sluttede kampen bedst af.

Slutresultat 106-83.

KOMMENDE KAMPE OG STATS

Rabbits har næste kamp hjemme i kaninhulen på torsdag hvor både cykler og Bakken Bears kommer på besøg. Der er sponsorcykelløb med spisning inden kampen mod de danske mestre der kommer til Svendborg for at tage en sejr.

Næste kamp for BMS er lørdag den 15. april hjemme i Herlevhallen kl. 16 mod Randers.

For Rabbits blev dagens spiller Omar Shiddo med 24 points og 5 assists på 27 minutter. Kentwan Smith scorede 20, 14 til Jacob Hoffmann, 4/7 på trepoinslinjen, 12 til Jermaine Marrov og 8 assists, 11 til Devin Whitfield og 10 til Tope Arikawe.

For BMS Herlev scorede Eamonn Joyce 16, 14 til Marqus Marion, 11 til Andreas Mortensen og 10 til Lucas Meyer.

Vil du nærstudere kampens stats findes de her: STATS RABBITS VS BMS