Forlængelse af aftale med Mads Andersen

Mads Andersen bliver head coach frem til 2026

Image

Pressemeddelelse: I går havde vi fornøjelsen at kunne offentliggøre at vi har skrevet under med Mads Andersen som cheftræner for de kommende tre sæsoner i Svendborg Rabbits. Vi er stolte og glade for at Mads har accepteret udfordringen og det nye ansvar som medfølger.

Mads kom til klubben sidste år som assistent træner og med ansvar for at få lagt talentstrategien for vores unge spillere i samarbejde med vores kære moderklub. Nu udbygges samarbejdet så således at Mads udover ansvaret for talentstrategien, forsætter som vores cheftræner, godt bakket op af vores dygtige spanske assistent træner, Alex Arias. Kombination af Mads og Alex ser vi som særdeles stærk og vi glæder os til fremtiden med dem begge.

Mads behøves ikke den store præsentation da han er kendt i basketball miljøet i Danmark og har bestået ”FECC” som er FIBA’s højeste træner uddannelse. Endvidere har han været i flere gode traditionsklubber og omkring ungdomslandshold i DBBF, og han havde længe været højt på vores ønske liste inden vi startede samarbejdet sidste sæson.

Vi vil i Svendborg Rabbits gerne tænke langsigtet og sikre vi kommer ordentligt tilbage på sporet og kan være en fast del af toppen i Basketligaen og kæmpe om medaljer hvert år. Det kræver hårdt arbejde, både på og udenfor banen, og en kontinuerlig stærk indsats som vi er trygge ved med Mads og Alex som vores trænerteam besidder, de kommende sæsonener.

Mads udtaler selv om forlængelsen af samarbejdet :

”Det er både en stor ære og en udfordring for mig at stå i spidsen for så traditionsrig en klub som Svendborg Rabbits. Jeg går glad og stolt på arbejde hver dag. Der er ikke mange trænerjobs i landet og det her job ser jeg som et af de allermest attraktive der er. At klubben og bestyrelsen har den tro på mig, at jeg er den rette til jobbet, kan jeg kun sætte enorm stor pris på”

”Foruden alle de fantastiske mennesker omkring klubben, samt frivillige der altid er klar til at give en hånd med, så er noget af det der tiltaler mig allermest de ambitioner og det store potentiale der er hernede på Sydfyn. Om halvandet års tid står der en helt ny arena klar ude i vores baghave, hvor der bliver plads til små 4000 tilskuere. Den kommer til give et, i forvejen, fedt miljø et kæmpe løft opad”

”Med arenaen kommer vi også til at ansøge om spille med i de europæiske turneringer, som er en klar ambition for klubben. Det er klart, at sportsligt skal vi jo være på et niveau hvor det også giver mening, men det er jeg sikker på at vi skal nok komme til. Det ville være rigtig stort, både for os, men også for hele dansk basket hvis vi indenfor overskuelig fremtid kan have to danske hold ude i Europa”

”Noget af det der er står mig meget nært er, at Rabbits får genfundet den DNA som klubben har været bygget op omkring de seneste mange år. Vi skal ikke have et hold igen med så få danskere som tilfældet har været i den seneste sæson. Vi skal være konkurrencedygtige og med helt i toppen af dansk basket, men med et godt mix af stærke udenlandske spillere og danske profiler der ser som et godt skridt i deres karriere at komme til Svendborg. Og så skal der også gøres plads til lokale unge talenter, som kan se en rød tråd fra klubbens ungdomsafdeling og op til at spille i Basketligaen for Svendborg Rabbits”

Vi glæder os til fremtiden og ser frem til den kommende spændende sæson i Rise Sparekasse Arena.