U18 landsholdsspilleren Tyrese Dada til Svendborg

TILGANGEN AF TYRESE ER ET STÆRKT SIGNAL

Image

BASKETLIGAEN: Sådan udtaler Head Coach Mads Andersen sig om gårsdagens tilgang af Tyrese Dada, der skal underholde vores fans i Rise Sparekasse Arena frem til 2026.

”Først og fremmest er tilgangen af Tyrese et stærkt signal om hvad vi gerne vil i Svendborg. Vi skal være en klub, der er attraktiv både for vores egne dygtige unge spillere, men også for landets største talenter. Det har vi gjort ret klart meget tidligt i processen.” – udtaler Andersen.

18-årige Tyrese Dada, der har spillet sine ungdomsår i Hvidovre og Falcon, skal nu prøve kræfter med Basketligaen efter en succesrig tid som ungdomsspiller, hvor det er blevet til diverse medaljer i både ind- og udland. Tyrese, også kaldet ’Ty’, har været del af en talentfuld årgang 2005 i Falcon, der har haft dygtige talentudviklere i form af Steen Guido, vores egen head coach Mads Andersen og senest vores tidligere ass. coach Jonas Sørensen som trænere. Der er derfor ingen tvivl om at vi får en spiller til klubben, som er rigtig godt skolet.

”I Ty får vi en spiller, der kommer med en fantastisk fysisk ramme. Han har en spillestil, der appellerer til vores fans i form af et godt mix af underholdning og power, og det er jeg helt sikker på at vi hurtigt kommer til at se. Han skal ind og styrke os i guard-rotationen, hvor han kan give os nogle ekstra dimensioner i begge ender af banen.” – fortsætter head coachen.

”Jeg har stor tiltro til, at Ty kan komme ind og hjælpe os fra dag 1. Der er ingen tvivl om at det er stort skridt at gå fra U19 til Basketligaen, men det er et skridt han er klar til at tage og vi, som stab og klub, er klar til at støtte ham i hans fortsatte udvikling.” slutter Mads Andersen.

Tyrese er netop hjemvendt fra de Nordiske Mesterskaber med U18 landsholdet, hvor det blev til guld efter 4 sejre og et enkelt nederlag. Resten af sommeren står også i landsholdets tegn, når han senere på måneden rejser til Nis i Serbien, hvor der skal spilles A-EM. Her er Danmark havnet i det man vel godt kan kalde dødens pulje, når modstanderne hedder Spanien, Italien og Grækenland.

Der skal igen lyde et stort velkommen til Tyrese, der vil støde til truppen i midten af august!