Jaedon – Amerikansk Guard til Rabbits

JAEDON ER EN RIGTIG SPÆNDENDE SPILLER

Image

SVENDBORG: I går præsenterede vi den stærke amerikanske guard Jaedon Willis, der kommer direkte ud af college og skal være en af de ledende spillere på vores hold i den kommende sæson.

”Jaedon er en rigtig spændende spiller, som kommer med nogle kvaliteter der vil supplere vores andre guards virkelig godt. Udover at være en naturlig scorer, så er hans blik for spillet måske lidt undervurderet og jeg tror, at vores spillestil kommer til at blive et rigtig godt match til at få det bedste frem i Jaedon.” – fortæller Head Coach Mads Andersen.

Jaedon kommer til Sydfyn efter fire år på college, hvor han de sidste to sæsoner har været den absolutte profil for Notre Dame Falcons i Division 2. Her har den venstrehåndet amerikaner været brugt som en scorende guard, der samtidig også har været holdets leder og det er nogle af de kvaliteter som man har ledt efter i søgningen på en ny guard til Rabbits.

”I forvejen er jeg rigtig godt tilfreds med vores danske guard-trio i Andreas Mortensen, Anton Harbo og Tyrese Dada. Samtidig har de brug for noget internationalt krydderi, som kan hjælpe dem med at få det bedste ud af deres spil. Jaedon kommer med et scoringspunch samtidig med, at han evner at sætte sine holdkammerater op, og så er han rigtig godt skydende ligesom vores øvrige guards,” – fortsætter Andersen.
 
Det har været en travl sommer indtil videre og med tilgangen af Jaedon står vi et rigtig godt sted, forholdsvis tidligt på sommeren, men der er mere på vej.
 
”Vi mangler 2-3 spillere før vi er i mål med holdet, men jeg er godt tilfreds indtil videre. Vi vidste på forhånd, at der ville være en stor udskiftning så, at vi står her 3-4 uger før opstarten og er tæt på at have et fuldt hold på plads ser jeg som meget positivt” – slutter Mads Andersen.