Gabriel Johan Vogel til Rabbits

ATLETISK U18 LANDSHOLDSSPILLER TIL SYDFYN

Image

SVENDBORG: I går præsenterede vi den seneste forstærkning til Rabbits i form af 18-årige Gabriel Johan Vogel, som har skrevet under på en 3-årig aftale. Det er endnu et ungt talent, som vi får tilgang af denne sommer, hvor han sammen med Kalle Lynggaard Dyrholm og Tyrese Dada skal prøve kræfter med Basketligaen for første gang.

”Tilgangen af Gabriel er endnu et bevis på hvad vi gerne vil i Svendborg. Vi har haft en klar ambition om, at gøre det attraktivt for danske spillere at kunne se Sydfyn som det rette næste skridt i deres udvikling. Der er blevet optimeret på miljøet og der er mange dygtige folk, som lægger en masse kræfter i det hernede.” udtaler Head Coach Mads Andersen.

Gabriel har senest spillet i SISU, hvor han har været en af bærende spillere for både deres U19 hold, som vandt DM sølv, samt deres 1.divisionshold. Derudover var Gabriel en del af U18 landsholdet, der tidligere på sommeren præsterede et historisk resultat ved at blive oppe i A-divisionen. Her spillede Gabriel især en markant rolle i den afgørende kamp mod Polen, hvor han havde 11 points og 10 rebounds.

”I Gabriel får vi en rigtig spændende spiller, der trods sin unge alder allerede har spidskompetencer især defensivt, som kommer til at kunne hjælpe os i Basketligaen. Gabriel kommer med en atletisk spillestil, som appellerer til vores fans og jeg er sikker på at vi ser Gabriel vokse på opgaven relativt hurtigt og blive en vigtig del af truppen.” slutter Andersen.

Truppen ser lige nu således ud:
Andreas Edholm Mortensen
Anton Harbo
Gabriel Johan Vogel
Hameir Wright
Ilmari Toikkanen
Jacob Enevold Jensen
Jaedon Willis
Kalle Lynggaard Dyrholm
Martin Lindholm Christiansen
Tyrese Dada

Igen skal der lyde et rigtig varmt velkommen til Gabriel – vi glæder os til at se dig i Rise Sparekasse Arena!