Flot opbakning og sejr i Kaninhulen

SIKKER SEJR I ANDEN HJEMMEKAMP

Image

BASKETLIGAEN: Hjemmekamp nr. 2 til Svendborg Rabbits og muligheden for sejr nr. 3. Det ville lune på pointregnskabet og være i modsætning til sidste sæsons gevaldige tab af kampe, især i starten af turneringen.

Rabbits indfriede forventningerne og vandt en sikker sejr over Akademiet fra Århus, 93-65, efter perioderne 31-13, 15-20, pausestilling 46-33, 24-20 og 23-12

SOM LYN OG TORDEN.

Kaninerne startede ud som lyn og torden og så sig ikke tilbage, foran 18-4 efter 5 minutter. Der var pres på de unge bjørne der ellers gjorde hvad de kunne, men grundlaget for en ikke særlig spændende kamp blev lagt tidligt og stillingen efter 1. periode

31-13. Det så ud til at skulle blive en meget overbevisende sejr til hjemmeholdet.

Bears Academy ville det anderledes. De unge bjørne gav ikke op og samtidig med Svendborg Rabbits holdt op med at spille sammen og –forsvar, trak Bjørnene ind på føringen. Bevares der var aldrig spænding i kampen men 37-20 efter 5 minutter af 2. periode og pausestillingen 46-33,

var dog trods alt mere et udtryk for manglende koncentration fra kaninerne end godt spil. Det gode spil kunne de unge bjørne godt være stolte af for de kæmpede deres sag, vel anført af Tobias Mønsted, Malthe Bjerregaard og Filip Ates.

Hos Rabbits var der ikke koncentration og der manglede også overblik, hvilket førte til dårlige afslutninger og –beslutninger når skudklokken nærmede sig slut.

Der var i den grad plads til forbedringer.

KONCENTRERET TILBAGE PÅ BANEN EFTER SLØJ AFSLUNING PÅ 2. QUATER

Cheftræner Mads Andersen har med garanti talt med store bogstaver i pausen for det var et langt mere koncentreret Rabbitsmandskab der kom på banen til 2. halvleg.

Nu sad pasningerne som de skulle og bolden gjorde arbejdet og den blev spillet godt rundt. Kaninerne kom foran med 10 og sågar 18 og 19 inden de sidste 10 minutter. Kampen var afgjort før tid.

Rabbits fortsatte med at rykke fra de unge bjørne og foran med 30 midt i sidste periode var det rent kosmetik til kampafslutning. Rabbits vinder en meget sikker sejr, + 28 og 3. sejr i træk for kaninerne. Det må da betyde selvtillid på kontoen.

For kaninerne scorede Tyrn Flowers flest  point i dag, 22, 17 til Greg Elliot og 16 til Jaedon Willis. Anton Harbo fortsatte sin gode stime fra distancen og sluttede på 13 points. Rabbits fik outrebounded de unge bjørne, 50-31, treprocent var acceptabel med 40 % og en meget flot straffekastprocent på 95.

For Bears Academy scorede Filip *Ates 14, 13 til Tobias Monsted, 11 til Malthe Bjerregaard og 10 til Tobias Hemmersam.

Stats for kampen kan læses her: STATS RABBITS VS ACADEMY