KAMPREFERAT: HOLBÆK vs RABBITS

4-0 - HOLBÆK/STENHUS BED FRA SIG, MEN VI BED IGEN

Image

BASKETLIGAEN: Kamp 4 i sæsonen og her var kaninerne storfavoritter til at tage endnu en sejr således det kunne blive endnu et W.

Efter en meget lige 1. halvleg, hvor Rabbits blev outrebounded både i den ene og den anden ende af banen, fandt kaninerne ind i et flow og sikrede sig den forventede sejr, 66-87, efter perioderne 23-17, 13-20, 15-29 og 15-21.

HOLBÆK BEDST FRA START

Holbæk kom klart bedst ud og var meget tændte hvilket de første minutter på tavlen også klart viste, 16-9 med 4 minutter tilbage. Her havde coach Andersen taget den 1. timeout og det var måske lige det der skulle til for Rabbits sluttede bedre af end de begyndte. Faktum var dog, at Holbæk var totalt dominerende i reboundspillet. Gang på gang blev der hentet angrebsrebounds og både to og tre chancer blev det derfor til.

Tendensen fortsatte i 2. periode og selv om det lykkedes for Rabbits at komme foran for første gang i kampen ved stillingen 25-26, kom Holbæk flot igen og ved halvtid var stillingen igen tæt, 36-37, måske lurede der alligevel en overraskelse?

Willis kom igen og igen på straffelinjen da han konstant blev fejlet på sine drives mod kurven. Her svigtede han ikke og var kampen igennem 10/11. Ellers var det på trepointsskud kaninerne overlevede. Det var ikke meget bolden blev svunget rundt i 1. halvleg.

3. QUARTER OG KANINER KLAR

I 3. periode var kaninerne så endelig klar. De blæste ud over stepperne og spillede en rigtig fin periode. Bolden gjorde arbejdet og der var momentvis flot basket fra favoritterne fra Sy’fyn. Afstanden blev øget og der blev også sat tempo på spillet. Svendborg foran med komfortable 17 points med 4 minutter til sidste periode. Kampen synes afgjort før tid. Det var som om Holbæk var løbet trætte og scoringsprocenterne faldt voldsomt. Der var heller ikke så mange kræfter til reboundspillet længere.

51-66 var stillingen inden de sidste 10 minutter og forspringet blev øget fra Rabbits. Også sidste periode vandt kaninerne, denne gang med 6 og kampen sikkert. Det blev aldrig spændende.

Alle mand fik spilletid og måske kampens flotteste scoring fra unge Hultën der halvt lå ned men alligevel formåede at sende bolden gennem kurven.

TOPSCORER OG STATS

Topscorer for Rabbits blev Greg Elliot med 17, Willis med 16,  Andreas Mortensen med 15,  14 til Tyrn Flowers og 12 til Hameir Wright der også hentede 10 rebounds og sin anden double-double i træk.

For Holbæk scorede Peter Beier 15, Magnus Donsrud 14, Samuel Franco 11, Pablo Marcias 10.

Alle stats for kampen kan ses her: STATS RABBITS VS HOLBÆK/STENHUS