KAMPREFERAT: RABBITS VS BEARS

NEDERLAG I RISE SPAREKASSE ARENA

Image

BASKETLIGAEN: To ubesejrede hold mødtes i Rise Sparekasse Arena fredag aften til en klassiker i Dansk Basket, der trods efterårsferies start var ganske godt besøgt.

Kampen blev aldrig spændende, dertil spillede Svendborg Rabbits under niveau. Bakken Bears var kyniske og klasser over kaninerne. Kampen sluttede med + 25 til Bakken Bears, 85-110, efter perioderne 11-31, 23-28, 20-26 og 31-25.

DER VAR KLASSEFORSKEL.

Der var klasseforskel på de to mandskaber, dels i indstilling men også i kampforløb. Bakken Bears kom ud med fuld skrue og et Svendborgmandskab der leverede den nok dårligste præstation i årevis i 1. periode.

Masser og masser af turnovers og bolden blev spillet lige ned i halsen på kaninerne fra et topmotiveret mandskab fra Smilets By, straks fra kampstart.

Rigtig hurtigt og efter 5 turnovers stort set i træk, var kaninerne bagud med 7-24 og kampen syntes afgjort længe før den egentlig var kommet i gang. Det hjalp ikke da cheftræner Mads Andersen først fik en teknisk fejl og fulgte den op med endnu en og dermed væk fra hallen.

Greg Elliott mente han skulle følge sin træners eksempel og efter han havde fået en teknisk skulle han lige klappe af dommerpræstationen og det udløste så nr. 2. Tre perioder uden Elliott og cheftræneren gjorde ikke tingene lettere for kaninerne.

De første 10 minutter afgjorde kampen, Bakken foran med 20.

I 2. periode fortsatte Bakken sit flotte holdspil og både i angreb men så sandelig også i forsvar var de kaninerne langt overlegne. Et par af kaninernes profiler, især Tyrn Flowers var særdeles opgivne i deres attitude og det smittede af på holdet. Bakken vandt også 2. periode dog kun med 5 points og egentlig spillede kaninerne sig op ovenpå skuffelsen af at miste cheftræneren og Elliott. Pausestilling til Bears, 34-59.

ÆREN I BEHOLD

Efter pausen fortsatte Bakken Bears med at dominere. Føringen nåede helt op på +37, og kampen for længst afgjort. Det var kun et spørgsmål om der var noget som helst tilbage i hjemmeholdet.

Kaninerne tog sig gevaldigt sammen og kom egentlig fra kampen med æren i behold, trods de ulige odds. Modstanden var hård og ubamhjertig og Bakken Bears var usvigelige sikre på deres afslutninger.

Kaninerne viste god moral og hentede lidt ind på de danske mestre således sidste periode blev vundet, 31-25. At score 85 mod Bakken Bears er egentlig godkendt men at lukke 110 ind er så bestemt ikke. Der er et stort stykke arbejde for cheftræner Mads Andersen i at gøre holdet klar til næste opgave mod Værløse i Søndersøhallen den 22. oktober.

For kaninerne scorede Jaedon Willis i dag 27 points på 44 forsøg og havde endnu engang 100 % på sine straffekast. Hameir Wright havde 26 points og 9 rebounds, 10 points til Andreas Mortensen og 9 til Tyrese Dada.

For Bakken Bears scorede alle spillerne på holdkortet. Bedst  med 19 var Malik Parsons, 15 hver til Pinckney og Ryan Evans, 14 til Skyler og 12 til Darko Jukic.

Vil du gerne dykke lidt mere ned i detaljen kan stats fra kampen læses her: STATS RABBITS VS BEARS

KOMMENDE KAMPE

Rabbits spiller næste søndag d. 22.10 ude mod Værløse Blue Hawks. Næste hjemmekamp i kaninhulen er den 26. oktober, hvor modstanderen hedder Randers.

Bakken Bears spiller på onsdag hjemme i Århus mod tyrkiske Manisa og igen i Basketligaen den 21. hjemme mod Amager.