Head Coach John Lattimore

Tom Andreasen

Nationalitet
usaUSA
Nuværende hold
Svendborg Rabbits
Fødselsdag
5. august 2022

Det er med stor glæde at kunne offentliggøre vi har indgået en 2 årig aftale med John Lattimore som er 33 år gammel og kommer fra USA.
John har en bred vifte af erfaringer inden for amerikansk basketball i form af coaching på både high school og college niveau.
Derudover har han i tre af de sidste fire år stiftet bekendtskab med Europa da han har været cheftræner på basketball camps i Grækenland – Tyskland – Østrig.
John var assistent coach på Cape Fear Community College fra 2013 til 2016, og i sit første år hjalp han med at føre holdet til en konference turneringstitel og en optræden i NJCAA National Tournament.
I den anden sæson opnåede holdet rigtig gode resultater, hvor de sluttede sæsonen i ”Finale 16” i NJCAA National Tournament..
Holdet vandt både den ordinære sæson og konference titlen.
I den sidste sæson vandt holdet ”Region 10” konference turneringsmesterskabet, hvilket var tredje gang på fire sæsoner, at John og holdet kom i en national turnering.
Før han kom til Cape Fear Community College, arbejdede John som Graduate Assistant for Buzz Peterson ved UNC Wilmington, mens han tog en master grad i historie.
Forud for sit ophold på UNCW, var han assistent coach på Crest High School, og hjalp holdet frem til dets første playoff-runde i tre sæsoner.
I 2016-17 fik John en spændende mulighed for at tilslutte sig Everick Sullivans stab hos Lenoir Rhyne som lå i en af de bedste NCAA Division II-konferencer i landet.
Her blev han ansat som assistent coach i det respekterede og anerkendte college program.
Som cheftræner har han erfaring i high school da han ledede programmet på Havelock High School fra 2019 til 2021 og efterfølgende fra 2021 ansat som cheftræner hos Charles D. Owen High School.